Cautare

3582 de rezultate pentru "matei nicolae" (2.84 secunde)
Coroborand datele obtinute din investigatii, audieri si cercetarea locului faptei s-a conturat un cerc de suspecti in care a fost inclus si MATEI GHEORGHITA LIVIU de 30 ani, din Bucuresti, fata de care Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.
Cu toate ca ieri a fost vehiculata informatia cum ca Prefectura a dat avizul de legalitate pentru hotararea de Consiliu Local Navodari privind incetarea mandatului de consilier a lui Ion Pacea, social-democratul Nicolae Matei sustine ca "prefectul Danut Culetu a mintit cum ma minte si pe mine de mai mult de o luna si jumatate".
“Directorul Ecoterm va fi dat afara”, a declarat, ieri, primarul Nicolae Matei (foto), sub impulsul nemultumirilor acumulate din cauza facturilor emise de societatea furnizoare de agent termic din Navodari. ... Managementul este unul defectuos”, a mai spus primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Sfantul Ierarh Nicolae Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, este praznuita de Biserica Ortodoxa in 6 decembrie. ... Parintii sai, Teofan si Nona, au murit in timpul unei molime, iar Sfantul Nicolae a fost crescut de un unchi, care purta tot numele de Nicolae si era episcop al cetatii.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: ... In ziua de astazi, pe 6 decembrie este Ziua Sfantului Nicolae, dupa cum bine se stie.
Victor Manea (fost consilier judetean, candidat la Primaria Constanta), Constantin Matei (directorul general al APC Constanta) si Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile).
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Urmeaza ca democrat-liberalii sa discute propunerea lor pentru functia de viceprimar al orasului Navodari si cu primarul social-democrat Nicolae Matei insa din cate se stie deja atitudinea acestuia nu este una incurajatoare.
Avem probleme financiare si la proiectele aflate deja in derulare", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Nicolae Matei (foto), primarul orasului Navodari.
La eveniment au participat Constantin Matei si Gheorghe Iorov, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta - care reprezinta beneficiarul investitiei - oficiali din partea corporatiei Siemens si un numar mare de jurnalisti constanteni.
Cred ca le este rusine sa recunoasca ca functioneaza la Navodari”, a declarat, pentru cotidianul “Replica” de Constanta, Nicolae Matei, primarul orasului Navodari.
Colentina), Felicity (zona de nord -Baneasa), Lemon Villa (zona Baneasa Antena1), Life Apartments (zona de Nord - Otopeni), Fortuna Apartments (zona de Nord), Nerva Residence (Nerva Traian), Green Vista (zona Nord - Pipera), Greenfield (zona Padurea Baneasa), Obor Towers (zona Obor), Privilegio (Brasov), Fagaras Residence (Fagaras), Doamna Ghica Plaza (zona de Est - Dna Ghica), Cosbuc Residence (zona Unirii - Pta Cosbuc), Liviu Rebreanu Building (zona Titan - Liviu Rebreanu), Parcul Circului Residence (zona Stefan cel Mare - parcul Circului), Residenz - Cartierul German (zona de Nord - Chitila), Matei Basarb Residence (zona Centrala - Matei Basarab), Youngs Residence ( zona Centrala - Matei Basarab), Mediterraneo (zona de Nord - Pipera), Day Residence (zona Centrala - Bd.
De asemenea, Corneanu a mai spus ca implicarea Ungariei in sprijinirea disidentei active din randul minoritatii maghiare din Romania anului 1989 a facut parte din planul Budapestei de a starni un conflict cu Nicolae Ceausescu, pentru ca prin interventia URSS si a Occidentului ar fi putut sa anuleze Tratatul de la Trianon (n.a.
Romanii au crezut in decembrie 1989 ca este suficient sa dispara Nicolae Ceausescu pentru ca in Romania sa curga rauri de lapte si miere.
Mama sa, al carei bunic, Nicolae Basilescu a fost decanul Facultatii de Drept Bucuresti in perioada interbelica si care primise, acasa, o educatie aleasa, a fost obligata sa fie femeie de serviciu si muncitor necalificat ani de zile in fabricile comuniste.
Pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova au inceput, de ieri, sa cada plopii, pentru a lasa loc parcarilor.
Judecatorii de la Tribunalul Galati si-au declinat competenta in favoarea instantei superioare, admitand solicitarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii in procesul deschis de Nicolae Bacalbasa.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Ieri a fost o zi importanta atat pe plan religios, cat si in Parlament, unde alesii botezati cu numele Sfantului Nicolae au fost felicitati si cadorisiti atat de prieteni, cat si de rivali.
google-analytics.com