Cautare

2012 de rezultate pentru "masina" (7.97 secunde)
"Masina trebuie sa fie impecabila", spun surse din companie. ... Masina trebuie sa fie impecabila", spun sursele noastre. ... Noutatea absoluta este ca masina nu va avea stalpul din mijloc separat, acesta fiind integrat in usa.
Este o masina compacta, cu multa tehnologie incorporata. ... Deschide perspectiva unor idei noi si incitante despre ce se poate face cu o masina compacta. Dar aceasta este mai mult decat o masina compacta, inteligenta si versatila.
https://youtu.be/41ft--K3vcw VUNK lanseaza piesa Ajunge, extrasa de pe materialul discografic Domnul Portocaliu si Masina Timpului, cu un proiect video inregistrat in timpul concertului aniversar Deja Vu.
De exemplu, daca iti pierzi cheile de la masina, asta ar putea insemna ca nu vrei sa te duci intr-un loc unde ti se cere prezenta, nu iti este pe plac masina ta, esti deranjat de ceva in legatura cu masina, sau incerci sa nu pleci cu automobilul proprietate personala pentru a evita sa te intalnesti cu niste oameni care nu iti sunt tocmai agreabili.
Ti s-a intamplat vreodata sa inchizi cheile in masina? ... Potrivit site-ului ehow.com, poti sa intri in masina daca ai la tine un cutit, un umeras sau un telefon mobil.
Femeia care a sesizat politia nu se afla in masina. ... Spre norocul meu nu am lasat copilul in masina in spate, ca acolo s-a tras, cred ca din blocul de vizavi. Mi-a spart geamul la masina, a spart si geamul vecinului.
Cel mai mare pericol este carambolul, acele accidente in lant produse din cauza faptului ca nu prea ai pe unde sa eviti o masina in derapaj, la viteza mare.
Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Ancheta tragediei in care au pierit duminica seara un sofer si pasagerul sau, aflati in masina cazuta in raul Dambovita, se anunta deosebit de complicata. ... Unul vindea masina, iar celalalt o testa. ... Tot cautase o masina, a gasit-o, i-a placut si a plecat sa o testeze, impreuna cu proprietarul.
Nu lasati in masina bunuri, aparatura electronica, bani, carti de credit, ordine de plata, etc.! ... Nu lasati in masina actul de inmatriculare al autoturismului si nu imprumutati masina persoanelor in care nu aveti deplina incredere! ... Riscati sa va pierdeti atat masina, cat si lucrurile din casa!
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Dupa ce incaseaza banii, hotii pretexteaza ca trebuie sa mearga pana la masina dupa colet, dar nu se mai intorc. ... Furt din masina, fara nicio distrugere Si in ceea ce priveste furturile din masini, hotii s-au specializat. ... Hotul sta strategic in parcare si asteapta sa vina o masina.
Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de o alta masina, ce circula regulamentar. ... Iuliu Maniu, iar masina cu care circula Lucescu nu este avariata grav. ... Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de o alta masina, ce circula regulamentar.
Un sofer acuza doi agenti de la Sectia 3 Politie Craiova ca, luni seara, l-au incatusat si lovit pentru simplul motiv ca a oprit masina cu intarziere dupa ce i-au facut semn sa traga pe dreapta.
Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni. ... M-am dus sa vad ce s-a intamplat si am vazut acea masina oprita in usi.
Dimineata ii recuperam, cu masina mea ii duceam sa-si plateasca taxele, completam cererile, ii ajutam apoi sa intre in audienta. ... Nu voia sa se dea jos din masina, era beat turta. ... - il duceam acasa si nu voia sa se dea jos din masina.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
Potrivit unor martori, incidentul s-a produs in momentul in care o angajata a casei de schimb valutar care ar fi avut asupra sa bani a iesit din unitate, vrand sa urce intr-o masina.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina. ... Subofiterul a fotografiat masina parcata nergulamentar si a intocmit un proces-verbal in lipsa ce ii va fi trimis lui Marian Oprisan acasa.
Cu privire la masina si la sepepisti, Bogdan Olteanu a declarat ca habar nu are daca autovehiculul pe care-l va primi " a fost al lui Nastase" si daca va avea aceeasi oameni pentru paza.
google-analytics.com