Cautare

792 de rezultate pentru "martis biatrice o devoratoare de barbati" (4.26 secunde)
Un petrolier prins intr-o disputa anul trecut dintre Statele Unite si Iran a fost sechestrat joi de barbati inarmati, in largul coastei Omanului, si pare sa-si fi schimbat cursul spre Iran, potrivit surselor maritime britanice, transmite Reuters.
Doi oameni au fost raniti in Turda dupa ce rezervorul de gaz al unei masini, aflate intr-un garaj, a explodat. Pompierii au intervenit de urgenta la fata locului si au acordat primul ajutor victimelor. Din fericire, explozia nu a fost urmata de un incendiu.
Un echipaj de Politie a fost agresat de doi barbati si doua femei care petreceau intr-un bloc. Politistii au fost chemati de vecinii scandalagiilor, deranjati de muzica data prea tare.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Un grup de zece tineri italieni a intrat in casa in care locuiau trei romani, o femeie si doi barbati. ... Focuri de arme au fost trase si spre casa altui roman din localitate.
Liderul principalului partid al croatilor bosniaci, Dragan Covici, si un fost premier al Federatiei Croato-Musulmane, Edhem Bicakcici, au fost pusi sub acuzare pentru abuz de putere, a anuntat vineri o sursa judiciara.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Ion Iliescu pare sa preia, intr-un alt registru, practica lui Traian Basescu de a promova femei in functii de conducere.
1 Aprilie este Ziua Mondiala a Pacalelii si este momentul cand facem farse celor apropiati si suntem pacaliti, la randul nostru, de prieteni sau… nu neaparat prieteni. In aceasta zi nu este numai permisa, ci este chiar incurajata realizarea farselor de tot felul.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a efectuat joi, 27 Ianuarie 2011, o vizita la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), de la Strasbourg, la invitatia presedintelui acestui for, domnul Mevlut Cavusoglu.
Forurile de conducere ale PSD - Biroul Executiv Central si Consiliul National - s-au intrunit, ieri, in ultimele lor sedinte si au pus la punct documentatia necesara Congresului. Cu aceasta ocazie, s-au inregistrat si ultimele candidaturi depuse pentru functiile de conducere.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici.
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca. De Florii, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 57 de ani, ea a fost inmormintata in cimitirul din Talpa, satul natal al parlamentarului.
O afacere care miroase de la o posta a jecmaneala in stil mare continua sa faca prozeliti printre galateni. Desi au vazut la stiri ca in alte orase piramida s-a prabusit peste cei care o sustineau, "delfinii" proaspat unsi o tin una si buna in fata politistilor.
Proiectul de lege privind suspendarea obligativitatii stagiului militar va fi dezbatut in sesiunea parlamentara din septembrie, documentul fiind inregistrat la Camera Deputatilor la 12 iulie, a declarat ieri secretarul Camerei, Titu Gheorghiof.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
E dependenta de fitness si peste 1 milion de barbati se uita la ea in fiecare zi! Cum arata si ce stie sa faca femeia care a innebunit retelele de socializare O cheama Jen Selter, este fotomodel si face senzatie pe net.
Senatorul Norica Nicolai (foto) a fost reconfirmata in functia de presedinta a organizatiei nationale a femeilor liberale. ... Delegatele la Conferinta Nationala a femeilor liberale au preferat-o pe Norica Nicolai contracandidatei sale, Dorina Isopescu, pentru functia de conducere a organizatiei.
google-analytics.com