Cautare

1602 de rezultate pentru "marian" (2.74 secunde)
Marian de 41 de ani, D. ... Marian, C. ... Marian si D. Ion in stare de retinere urmand a fi prezentati Parchetului Judecatoriei Sectorului 3 cu propunere de arestare preventiva.
Marian Enache, de 49 de ani, din Filiasi, fost sef al Serviciului IT al CE Turceni si fost inginer la Departamentul masuratori diagnoza si eficienta energetica al CE Turceni, a fost trimis in judecata la inceputul lunii decembrie 2011, fiind acuzat de procurorii DIICOT din Gorj de comiterea infractiunilor de acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
E VIRALA Politistul Marian Godina ii raspunde lui Mihai Gainusa dupa ce acesta l-a atacat pe Facebook, pe pe tema incidentului din Bucuresti, cand o femeie a fost luata la sectie pentru ca a refuzat sa se legitimeze in fata politistilor dupa ce a fost surprinsa ca trecea pe rosu.
PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore. Procurorii DNA il acuza pe Marian Vanghelie de trafic de influenta si constituire a unui grup infractional organizat.
La Focsani, el a remarcat organizarea foarte buna a social-democratilor in judetul Vrancea si forta de care se bucura organizatia judeteana a PSD, un rol important in acest sens avandu-l Miron Mitrea si Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean si lider al filialei PSD Vrancea.
Dar ce parere aveti despre succesul de care se bucura Marian Vanghelia, aceasta pata de culoare a partidului?", am fost noi curiosi din cale-afara...
Constanta a decis la inceputul campaniei electorale sa sustina pentru functia de primar al comunei Corbu pe actualul primar interimar Marian Galbinasu.
In cadrul unei sedinte interne din cadrul Organizatiei Judetene PC Galati a fost atins subiectul excluderii din partid a consilierului local Marian Popa, desi acesta a parasit formatiunea politica de multa vreme.
Fostul prefect Valer Marian nu a fost invitat oficial si nu va participa la instalarea noului prefect Contactindu-l pe fostul prefect Valer Marian asupra eliberarii sale din functie si numirii noului prefect, acesta ne-a declarat:
Presedintele Ligii Alesilor Locali, Ludovic Orban, a declarat ca la intalnirea de la Piatra Neamt vor participa ministrii Varujan Vosganian si Dan Motreanu, precum si secretarii de stat Marian Petrache si Paul Victor Dobre.
Numele vehiculate in interiorul orga-nizatiei sunt cele ale lui Sorin Oprescu, Doru Giugula, Ionel Blanculescu, Vlad Dumitrescu, Marian Vanghelie si Dan Darabont.
O surprinzatoare pozitie in acest sens a adoptat si Marian Oprisan, liderul social-democratilor vranceni, care, nu demult se pronunta impotriva aceluiasi Ion Iliescu. ... In plus, Marian Oprisan a sustinut ca Iliescu are calitatea de a-si recunoaste greselile (vezi cazul Miron Cozma), spre deosebire de Nastase.
Cea mai mare, desi nu e neaparat o surpriza, o constituie victoria zdrobitoare obtinuta de liberalul Marian Iordache, care l-a invins fara drept de apel pe (aparent) mult mai puternicul Dumitru Moinescu (PD-L).
Potrivit unor surse citate de Mediafax, sondajul il indica pe primul loc pe Sorin Oprescu, urmat de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.
Este vorba despre o "firma de apartament” din Bucuresti care a contestat metodologia aplicata la licitatia ce ar fi trebuit sa aiba loc la sfarsitul anului trecut sub organizarea Ministerului Comunicatiilor, ne-a declarat Marian Butnaru, seful Agentiei Constanta a Autoritatii Rutiere Romane.
Adriean Videanu si Marian Vanghelie, principalii candidati la Primaria Capitalei, au avut ieri prima confruntare.
Dorin-Marian Carlan este unul dintre cei trei barbati care l-au executat pe "comunistul megaloman" Ceausescu, in decembrie 1989. ... Reporterul de la The Observer s-a intalnit in luna mai cu Dorin-Marian Carlan la Bucuresti.
Dorin-Marian Carlan este unul dintre cei trei barbati care l-au executat pe "comunistul megaloman" Ceausescu, in decembrie 1989. ... Reporterul de la The Observer s-a intalnit in luna mai cu Dorin-Marian Carlan la Bucuresti.
Dima Zainea ca inspector general si pe Marian Sarbu si Steluta Andrei ca inspectori generali adjuncti. ... Marian Sarbu a declarat ca il cunostea dinainte pe Zainea si ca amandurora le place poezia.
google-analytics.com