Cautare

2038 de rezultate pentru "maria monica" (7.38 secunde)
dubla campioana mondiala Monica Iagar, medic primar medicina de familie Corina Schepp, medic de familie, competenta in apifitoterapie Ruxandra Constantina si specialistul in fitness si nutritie Liora Zytcer. ... nutritie si sport alaturi de Monica Iagar si Liora Zytcer.
Monica Luminos demonteaza un mit: ... Magda Marincovici / mariustuca.ro) Conferentiar doctor Monica Luminos este sefa sectiei de boli infectioase copii de la Institutul National Matei Bals. ... Monica Luminos spune ca se astepata la cazuri multe si severe.
Monica Pop: ... Magda Marincovici) Profesor doctor Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice, lanseaza pe facebook celor interesati de sanatatea copiilor o propunere pentru care nu ar fi nevoie de sume imense, ci de vointa: ... Monica Pop propune:
Dupa ce a invins cancerul o data, iar acum se lupta a doua oara cu boala care a recidivat in urma cu aproximativ 6 luni, Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuti oftalmologi din Romania, este mai activa ca oricand, cu toate ca medicul care a operat-o i-a sugerat sa o lase ceva mai usor.Boala nu a ingenuncheat-o pe Monica Pop, ci, dimpotriva, parca i-a dat mai mult elan.
Monica Macovei a dat de dracu'! ... Unei ziariste i s-a parut ca ar fi fost posibil ca Monica sa se fi imbatat la un restaurant, unde ar fi spart vreo cinci pahare si jumatate.
Monica Macovei a dat de dracu'! ... Unei ziariste i s-a parut ca ar fi fost posibil ca Monica sa se fi imbatat la un restaurant, unde ar fi spart vreo cinci pahare si jumatate.
Unul dintre cele mai cunoscute atacuri a aparut intr-un cotidian central, care, citand dubioase a€žsurse care doresc sa-si pastreze anonimatula€œ, o prezenta pe Monica Macovei ca fiind o impatimita consumatoare de bauturi alcoolice, care, la betie, face urat, avand chiar obiceiul de a sparge pahare.
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul. ... Monica Davidescu este casatorita cu Aurelian Temisan Calitati:
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Scenariul a fost scris de Anca Buja si Cristi Iftime, director de imagine a fost Luchian Ciobanu, montajul a fost realizat de Dragos Apetri, designer de costume - Alexandra Alma Ungureanu, machiaj - Maria Andreescu, scenografia - Malina Ionescu, iar sunetul a fost semnat de Dan-Stefan Rucareanu, Alexandru Dumitru si Florin Tabacaru.
Un alt caz este cel al deputatului PSD de Bihor Sonia-Maria Draghici, al carui sot Doru Vladimir Draghici este angajat al biroului parlamentar ca expert.
Livia Graur, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Livia Dila, Maria Radu, Adina Halas Hungeanu, Tily Niculae, Simona Elena Taranu, Ioana Silistaru, Ovidiu Muresanu, Carmen Negoita, Nuami Dinescu, Monica Colceriu, regizorul Blair Deutsch, Dr. ... Cu siguranta voi merge la Paris si Londra, orasele mele preferate", ne-a spus Maria Radu.
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Ana-Maria Belciug, 21 ani, studenta, Constanta:
Maria Petre (foto), viceliderul grupului parlamentar al PD din Senat, considera ca absenteismul s-a datorat unor deficiente organizatorice, dar ca asta nu inseamna ca vinovatii nu vor fi sanctionati.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Maria Sibylla Merian, sarbatorita de Google printr-un logo special Google o sarbatoreste pe naturalista de origine germana Maria Sibylla Merian printr-un logo special, reprezentat de cateva desene de plante, insecte si o soparla.
trei trimiteri in judecata pentru judecatorii Maria Huza, Andreea Ciuca si Vasile Bicu si inceperea urmaririi penale fata de sapte parlamentari.
La targul de Rusalii de la MTR am intalnit-o si pe Maria Vitalis. ... Am o echipa de angajati care brodeaza iile, ne-a spus Maria Vitalis, care a mostenit aceasta pasiune de la mama si de la bunica sa. Maria Vitalis este general manager la S.C.
Jacques Vallee si multi altii dupa el au subliniat atat vechimea unor fenomene de tip OZN in vechile scrieri religioase, cat si o seama de paralele intre diverse aparitii recente ale Fecioarei Maria si intalnirile apropiate OZN.
In aceeasi noapte a lunii octombrie 1973, nu departe de locul unde va fi plasat, pe malul estic al raului, monumentul comemorativ, Maria Blair, acum in varsta de 69 de ani, astepta, impreuna cu sotul ei, Jerry Blair, sa plece cu o barca pentru o lucrare in larg.
google-analytics.com