Cautare

1442 de rezultate pentru "marc stefan" (3.04 secunde)
In urma verificarilor, au fost descoperite 4.200 perechi de pantofi sport din inlocuitor, purtand semnul figurativ al firmei MARC ECKO marfa susceptibila a aduce atingere asupra dreptului de proprietate intelectuala a marcii respective.
Cea de-a doua directie este cea de prevenire a accidentelor rutiere, care vine in intampinarea protejarii vietii lor, a eliminarii riscurilor la care sunt supusi in trafic", a declarat prof. Nicolae Marc, directorul scolii.
Anul 2009 a presupus continuarea investitiilor noastre prin deschiderea de noi magazine, continuarea si dezvoltarea unor noi proiecte pentru optimizarea SCM (Supply Chain Management), lansarea companiei de marci si o comunicare mai eficienta cu clientii nostril, prin continuarea programelor de fidelizare si a campaniilor publicitare", a spus Jean Marc Givert, Manager Corporate Project real, - International.
Intrata cu un avantaj de un punct, 2-1, in ziua decisiva, dupa ce veteranii Radek Stepanek si Tomas Berdych au castigat duelul de la dublu cu spaniolii Marcel Granollers si Marc Lopez, cehii au avut emotii pana la final, dar in cele din urma au profitat de avantajul terenului propriu.
In optimile de finala, Marrero si Verdasco ii intrecusera pe conationalii lor Marcel Granollers si Marc Lopez, locul 2 in ierarhia mondiala.
Belgianul Jean Louis Dupont, cel care a schimbat istoria fotbalului, castigand procesul in care l-a aparat pe Jean Marc Bosman si a creat legea Bosman, ii va apara pe stelisti in fata comisiilor UEFA.
Penaltyul executat de Dorin Rotariu a fost aparat de Marc. Meciul s-a jucat sub semnul comemorarii lui Patrick Ekeng, fotbalistul lui Dinamo mort pe teren in conditii inca neelucidate in urma cu doua saptamani.
Premiul pentru cel mai bun film - trofelul Golden Marc’Aurelio, decernat pentru filmele din competitia oficiala - a fost castigat de pelicula "Marfa Girl" de Larry Clark.
Marc Anthony, Julio Iglesias, Thomas Anders (Modern Talking), Suzi Quatro sunt doar cateva din numele care ti-au anulat venirea in Romania.
Alaturi de ABERCROMBIE, pe scena Salii Radio vor mai urca Marc Copland (pian), Drew Gress (bass) si Joey Baron (baterie).
Max Cavalera â€" chitara, voce Marc Rizzo â€" chitara Zyon Cavalera â€" tobe Mike Leon â€" bass, backing vocals Cu o activitate de peste 20 de ani pe scena metal internationala, SONATA ARCTICA are 9 albume la activ, cel mai recent, The Ninth Hour, fiind lansat acum doi ani.
Directorul de imagine este Marc Spicer. Scenografia este realizata de Edward Thomas. Montajul ii apartine lui Steven Mirkovich, ACE, iar muzica lui Brian Tyler & John Carey.
"Palinca este o bautura alcoolica traditionala romaneasca obtinuta exclusiv prin fermentarea alcoolica si distilarea unui fruct carnos sau a unui amestec de fructe ori a unui marc de fructe sau a unui suc din acest frunct ori dintr-un amestec de fructe, in prezenta sau lipsa samburilor.
"Daca analizam perspectivele, observam ca numarul persoanelor varstnice este intr-o crestere dramatica, declara recent Marc Wortmann, directorul executiv al Alzheimer Disease International in cadrul intalnirii G 8 consacrate maladiei Alzheimer.
Altcumva, povestea lui Iulian risca sa se repete tot mai des, "lasand larg deschisa poarta tuberculozei ultrarezistente", avertizeaza Marc Sprenger, director al Centrului de Preventie si Control al Bolilor (ECDC).
Mai ales ca, potrivit lui Marc Wortmann, directorul executiv al Alzheimer Disease International, la ora actuala, vorbim de o epidemie mondiala si ca, pana in 2050, numarul persoanelor afectate de o forma de alterare a functiilor cerebrale se va multiplica cu trei.
Evenimentul a fost onorat de catre reprezentantul Ambasadei Elvetiei la Bucuresti, Excelenta-Sa Marc Bruchez (Adjoint du Chef de Mission), care a subliniat necesitatea inovatiei in sanatate, precum si ratiunile pentru care Elvetia este o tara atat de preocupata de inovatie.
Fostul presedinte Nicolas Sarkozy cere un nou tratat european Ministrii de externe francez si german, Jean-Marc Ayrault si Frank-Walter Steinmeier, vor prezenta sambata la Berlin omologilor italian, olandez, belgian si luxemburghez un plan pentru crearea unei Uniuni flexibile dupa referendumul prin care Marea Britanie a decis parasirea blocului comunitar, scrie publicatia germana Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), citata de agentia EFE, intalnirea fiind confirmata de responsabilii de la Paris si Berlin.
- Vom incepe acest proces imediat, asta trebuie sa fie clar - poporul britanic si-a exprimat optiunea, a spus si seful diplomatiei franceze Jean-Marc Ayrault.
Vestea ii socheaza pe fanii artistei, cu atat mai mult cu cat, Lopez, care este deja mama a doi copii, in varsta de opt ani, gemenii Max si Emme, ai caror tata este Marc Anthony, s-a despartit de Casper in 2014.
google-analytics.com