Cautare

98 de rezultate pentru "maraton" (3.75 secunde)
Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a lansat in procedura de urgenta licitatia pentru achizitionarea de echipamente GPS necesare derularii controlului in teren a datelor declarate de agricultori in cererile pentru subventii.
Dupa tratative maraton, sindicalistii au obtinut o majorare salariala de 12%, fata de cea solicitata initial, de 40%, care a fost acordata retroactiv, incepand cu 1 ianuarie, in timp ce prevederile CCM au intrat in vigoare de la 13 iunie.
Judetul Galati a participat prin Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Galati la un adevarat maraton in ultimii patru ani, intrand in competitie cu judetele invecinate, dar si cu judete din alte zone ale tarii pentru infiintarea unui laborator regional.
Amintim ca disputa între cei doi pretendenti la fotoliul de presedinte al CCIO a început în urma cu sase luni, la alegerile de la entitatea amintita, când numarul de voturi obtinute de Raducanoiu, dupa o sedinta-maraton de 12 ore, era la limita stabilita de legislatie si de normele interne ale Camerei de Comert.
Cele mai bune producții, cele mai importante marci, protagonistii pieței si culturii verzi se vor regasi, dupa un dialog neintrerupt de 362 de zile, pentru satisfacerea dorinței si nevoii de a-si strange mainile, de a participa la un maraton de evenimente si de a activa noi sinergii.
Vizita si la Saftica Sedinta-maraton a durat pana in jurul orei 17:00, cand Borcea a iesit zambitor din sediul clubului si a discutat cu reprezentantii presei.
Alina Istudora Voiculescu vrea sa realizeze baremul pentru Londra in proba de maraton, proba in care Romania ar mai putea fi reprezentata de alte doua oltence, Lidia Simon si Constantina Dita.
Cunoscut sub denumirea de Home of Champions (Casa Campionilor), locul a devenit un fel de Mecca a atletilor care concureaza la 5.000, 10.000 de metri si maraton.
Atletul craiovean Marius Ionescu, calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, in proba de maraton, si Natalia Andrei, campioana mondiala si europeana, au premiat ieri elevii care au urcat pe podium la Crosul "Gheorghe Bibescu"
Marius Ionescu (maraton) si Claudia Stef (20 km mars). Aceasta din urma va fi insotita de antrenorul si totodata sotul sau, Sebastian Stef.
"Alergarea la maraton este o realizare importanta, dar daca vrei sa pierzi din greutate, antrenamentul cu alergare nu va da rezultatele pe care le astepti.
A ajuns sa danseze la bara dupa ce a facut handbal si a alergat la maraton. In mod surprinzator, fata nu tine un regim special prin care sa se mentina in forma:
Iar daca ai si acreditare la Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti si te vei afla la cortul de presa, te invitam la cortul UNIQA Asigurari (care se afla in imediata apropiere a cortului de presa) pentru aceste testari.
Am asistat in Franta, pret de o luna, la un veritabil maraton sportiv, al carui final a umbrit pana si finala de la Varsovia a NATO, unde jucau cele mai tari echipe ale globului (cu exceptia Rusiei).
Actualizaarile celei de-a 10-a editii a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti (14-15 octombrie) sunt regasite in regulamentul evenimentului disponibil pe website-ul dedicat, www.bucuresti-maraton.ro.
www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucuresti-maraton.ro, www.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro. FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub;
Pe langa faptul ca acest maraton este ocazia ideala de a face putina miscare in aer liber, inainte ca iarna sa isi intre in drepturi, Maratonul Bucuresti este si foarte distractiv.
Cursa Stafeta Greenfield a fost castigata de echipa Maraton Club, cu timpul 01.08.50. Cursa Populara a fost castigata la masculin de catre romanii Placina Nicolae, iar la feminin de catre Palic Toma Cristina.
Workshop-ul il puteti urmari live pe pagina de FB si pe site-ul www.bucuresti-maraton.ro, pe pagina de YouTube RunInBucharest si pe site-ul Europa fm.
Cei mici si cei mari se vor bucura de un maraton al povestilor, printr-o serie de manifestari artistice care se vor desfasura atat la Teatrul Itinerant Tandarica, aflat in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (IOR)- Sector 3, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, cat si la Sala Lahovari a Teatrului Tandarica.
google-analytics.com