Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (3.41 secunde)
Extrase de pe pagina de Facebook a lui DON PEDRO: Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele. Dar deocamdata ma indoiesc, el insusi fiind putin muscat de monstru.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Una telefonica si alta in direct (retransmisa si de doua posturi de televiziune). ... Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea.
De fapt, cred ca toata aceasta activitate este compromisa, in acest oras. ... Toti cei care vor avea de-a face cu caracatita vor apela la precedentul Blaga, Stolojan si Udrea. Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare.
Printre soferii constanteni, si nu numai, a aparut o noua metoda de a economisi banii de benzina. Este, de fapt, un adevarat fenomen. Nu este vorba de mersul pe jos sau cu mijloacele de transport in comun, ci de fuga de la statia de benzina, fara a plati alimentarea.
am trimis la Constitutia Romaniei, care confera foarte clar si in intregime Guvernului toate prerogativele legate de elaborarea politicii interne, cu toate dimensiunile ei economice, sociale, fiscale etc, subliniind in sensul acesta un lucru de care, poate, oaspetii nostri se dezobisnuisera in vremea presedintelui Traian Basescu si anume, ca interlocutorul si partenerul de tratative, de angajamente si de punere in practica a acestor angajamente este Guvernul, desigur, in frunte cu primul-ministru si al doilea lucru pe care l-am spus delegatiei FMI, acela ca in ciuda turbulentelor, crizei politice, cum doriti sau cum doresc dansii sa le numeasca, avem un Guvern stabil, avem un Guvern legitim, avem un Guvern responsabil si avem un Guvern care nu a schimbat cu nimic, cu nici o iota, angajamentele pe care le-a avut cu FMI si pe care le are in continuare.
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Prezentatorul TV Lucian Mandruta a ramas fara contul de Facebook de joi, dupa ce cineva l-a raportat ca fiind fals. Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba.
Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... de parca tara n-ar fi deja rupta de Binomul Klaus Iohannis â€" Sistem!
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat, in perioada 5-7 februarie, o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale la comercializarea lampadarelor si a lampilor de gradina, inclusiv a tortelor neelectrice.
Numerele de telefonie fixa vor functiona incepand de vineri, 1 august, doar cu prefix, astfel ca de la aceasta data apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie daca nu este utilizat noul format."Incepand de maine vor functiona numai numerele de telefonie fixa formate cu prefix.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Subordonatii sai nu raspund la telefon, iar cei de la ANAF si Casa Nationala de Pensii spun ca nu au fost informati despre asa ceva.
Asociatia Industriei Semiconductorilor (SIA) a publicat rezultatele studiilor efectuate de-a lungul anului 2006 din care spicuim ca numarul telefoanelor mobile vandute la nivel mondial a fost de 1.02 miliarde. ... Astfel, teoretic, o persoana din sase de pe suprafata Pamantului are un telefon mobil.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) O lume tot mai conectata Numarul tot mai mare de senzori implica si obtinerea unei cantitati mult mai mari de date. ... pe masura ce vitezele conexiunilor de Internet au crescut, si volumul traficului de date a fost mult mare.
google-analytics.com