Cautare

19772 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate satu mare" (3.50 secunde)
La eveniment au fost prezenti, de asemenea, alaturi de membrii BEC nr.32, prefectul Valer Marian, vicepresedintii Consiliului Judetean, Paula Mare si Gheorghe Ciocan, precum si vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, Mircea Govor.
Afectiuni care in multe state ale Uniunii Europene sunt aproape eradicate, continua sa afecteze un numar mult prea mare de romani, mai ales dintre acelea care pot fi prevenite si controlate printr-un sistem sanitar public eficient.
In plus, locuitorii din mediul urban manifesta un interes mai mare pentru subiect, acelasi raport respectand-l si barbatii, in comparatie cu femeile. ... Urmatorii pe lista au fost Mihai I, Carol II, Emil Constantinescu situandu-se in coada clasamentului.
Pe vreme de criza, detectivii sunt la mare cautare in randul corporatiilor si a companiilor, sustin reprezentantii Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania (ANDR).
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Norma acorda Autoritatii o putere foarte mare in controlul a tot ce misca pe piata in domeniu. ... Acestea trebuie sa solicite compartimentului privind siguranta alimentelor al directiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentara inscrierea in lista cuprinzand organizatiile si operatorii inregistrati pentru efectuarea unor astfel de operatiuni.
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
- Sunt medici de familie care considera ca modificarile legate de inscrierea copiilor in scoli, gradinite sunt nerealizabile, ca sporesc birocratia. Deocamdata, parintii sunt derutati si intrebarea este daca acesti copii se vor putea inscrie in scoli?
, lista de propuneri pentru serviciile deconcentrate, venirea sefului circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), la carma Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, reprezinta doar o formalitate.
Alte proiecte de hotarire sint cu privire la tarifele pentru activitati de salubrizare si intretinere zone verzi, tarifele pentru lucrarile prevazute in HCL nr.135/67/2004 privind igienizarea subsolurilor blocurilor si a curtilor interioare comune, respectiv acordarea in folosinta gratuita protopopiatului Greco Catolic Satu Mare a cotei Statului Roman din imobilul situat pe str.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia.
Asa ca in localitatile in care in urma cu doua saptamini s-a inregistrat o prezenta mai mare la urne, stiut fiind faptul ca electoratul maghiar este unul foarte disciplinat, situatia s-a inversat total. ... Astfel, dupa judetul Satu Mare, cea mai mica participare la vot a fost inregistrata in Covasna.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
Daca este sa consider primarii drept motoare electorale pentru formatiunile politice, numarul acestora ne arata cat de mare este disproportia de fote intre PSD si PNL:
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare. ... Prefectura Satu Mare a anuntat ca va face recurs asupra acestei hotarari a Tribunalului Satu Mare la Curtea de Apel Oradea in cel mult 5 zile.
google-analytics.com