Cautare

19774 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate satu mare" (5.89 secunde)
Necesitatea autorizarii sanitare si de incendii pentru institutii. ... Acesta a afirmat recent ca, din cele 19.000 de scoli din Romania, doar 7% dispun de autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor.
Raluca Brodner) In Romania sunt 16.403 biserici ortodoxe si 19.540 de scoli, conform statisticilor oficiale.
Din pacate toate acestea sunt rapid uitate cand oamenii pun mana pe ciolan, iar in acest timp scolile se degradeaza din ce in ce mai mult, mii de copii, daca nu zeci de mii, invata in scoli fara apa curenta si care au toalete stricate sau, si mai rau, nu le au de loc.
LISTA ACTUALIZATA a cladirilor cu risc seismic Un numar de 190 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
activitati in scoli, campanii online, conferințe, seminarii, evenimente de vizibilitate. Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Metro Cash & Carry nu este singurul nume mare intiparit pe lista rusinii.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Sunt nevoiti astfel sa improvizeze ei insisi scoli profesionale si sa isi formeze specialisti precum matriteri, mecanici, tehnicieni si nu numai. ... Este dezamagitor ca reprezentantii Ministerului Educatiei din Romania nu au facut mare lucru in aceasta directie.
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a depus ieri la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii o lista cu peste 100 de persoane care activeaza in invata-mant, pentru a afla daca acestea au colaborat cu fosta Securitate.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
Seful Circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), se "antreneaza" pentru a obtine sefia Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta. ... Seful Circumscriptiei Sanitare Fetesti va afla daca are concurenta dupa data de 16 mai a. ... , cand se va inchide lista.
Puteti vedea pe acest link cateva din momentele concertelor derulate in primele scoli incluse in proiect:https://www.youtube.com/watch?v=n9_MgGWDqSM Proiectul se va derula pana in luna noiembrie si va acoperi 20 de scoli din sectorul 5, scoli in care riscul de abandon scolar este mare.
In scoli si gradinite este plin de varicela si scarlatina (Autoare: ... Matei Bals, atrage atentia asupra numarului mare de cazuri de varicela si scarlatina in scoli si gradinite, dar mai ales asupra complicatiilor acestor boli. ... Cred ca e o sensibilitate mai mare a populatiei la acest virus.
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
google-analytics.com