Cautare

3743 de rezultate pentru "lista salariisibiufacultatea de medicina" (3.00 secunde)
Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent (Autor: Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Asociatia Centrul Roman de Inițiative (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 133161"PRESIDENT - Practica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara".
Asociatia "Centrul Roman de Initiative" (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 135696 "PRESMED - Practica Europeana pentru Studentii la MEDicina".
Oana Sorescu isi propune sa imparta cu tine, sambata si duminica de la ora 10 la ora 16 la hotelul Parliament, experienta sa de viata care te va ajuta sa evoluezi, sa depasesti conflictele si sa te vindeci sau sa previ bolile fizice.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
Deputatul PSD de Galati Aurel Nechita a anuntat ca a inaintat doua proiecte de lege referitoare la medicina sportiva si la cea scolara.
Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul pentru numirea doctorului Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii, informeaza Administratia Prezidentiala. Raed Arafat, care detinea functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, devine ministru al Sanatatii, ca urmare a demisiei din aceasta functie a lui Vasile Cepoi.
Magda Marincovici) Reputatii profesori Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet au fost onorati de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" cu titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a exceptionalei lor contributii in domeniul cercetarii si luptei contra infectiei cu HIV.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Livia Screciu, MEDIC SPECIALIST MF COMPETENTA HOMEOPATIE SPECIALIST MEDICINA MUNCII, a participat recent la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti. ... Desi multi medici nu recunosc, medicina alopata are anumite limite si exista instrumente la indemana si usor de utilizat pentru toti bolnavii.
Cryo-Save Group, lider international in domeniul stocarii de celule stem wi cea mai mare banca de celule stem in Europa, sub noua conducere a lui Frederic Amar, anunta ca isi va schimba numele in Esperite si ca se va extinde in zona medicinei preventive, regenerative, proteomice si genomice.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita. "Ideea de a scrie aceasta carte a fost pentru mine o mare provocare, dar si o mare surpiza.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Trebuie sa plecam de la premisa ca scoala trebuie sa continue.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Centrul pentru Inovatie in Medicina a lansat editia din anul 2016 a campaniei Pentru Viata, dedicata biotehnologiei si medicamentelor biologice, in parteneriat cu Local American Working Group.
Multi dintre galatenii cu drept de vot nu stiu nici acum cum se deruleaza procedura de votare uninominala.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. A vrut sa fie un terapeut complet, de aceea a facut mai multe specializari.
Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate sustin ca cei doi parlamentari - unul de la PNL si celalalt de la PDL - sunt incompatibili cu demnitatile detinute, pentru ca au avut si alte functii in paralel. Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu este in stare de incompatibilitate, sustine Agentia Nationala de Integritate.
google-analytics.com