Cautare

5437 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare mures" (3.72 secunde)
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Presedintele CNS, Jozsef Csapo, a declarat sambata, la Targu Mures, ca nu va renunta la demersurile pentru obtinerea autonomiei ¥inutului Secuiesc si ca proiectul de lege, privind aceasta problema va fi depus la Parlament si de o suta de ori, daca va fi nevoie.
Presedintele CNS, Jozsef Csapo, a declarat sambata, la Targu Mures, ca nu va renunta la demersurile pentru obtinerea autonomiei ¥inutului Secuiesc si ca proiectul de lege, privind aceasta problema va fi depus la Parlament si de o suta de ori, daca va fi nevoie.
La exact o luna de la vizita oficiala facuta in Romania, presedintele Ungariei, Solyom László, se intoarce la Targu Mures, intr-o vizita neoficiala.
UDMR Mures a luat in discutie si a aprobat toate cele 12 dosare de candidatura depuse in vederea participarii la alegerile parlamentare, printre candidati numarandu-se presedintele uniunii, Marko Bela, senatorul Gyorgy Frunda si ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Senatorii UDMR nu vor participa la plen pana la rezolvarea situatiei legate de UMF Targu Mures Liderul senatorilor UDMR, Fekete Anras Levente, a declarat, luni, ca parlamentarii Uniunii nu vor participa la sedintele de plen ale acestei Camerei pana cand Guvernul nu va adopta o Hotarare privind rezolvarea situatiei de la UMF Targu Mures.
Doresc sa atrag atentia asupra catorva aspecte care tin de factorii care influenteaza potentialul de dezvoltare al judetului Mures. ... E firesc sa-mi doresc ca judetul Mures sa se dezvolte din toate punctele de vedere si sa fie un lider in regiune, in ciuda unei concurente evidente.
N-au fost banii primul criteriu UPDATE 22:00 Transferul lui Adi Mutu la ASA Targu Mures a fost anuntat pe site-ul oficial al clubului. ... UPDATE 19:50 N-au fost banii primul criteriu Bogdan Mara, presedintele clubului ASA Targu Mures, a confirmat transferul la DigiSport.
La Targu Mures, in perioada 11 - 18 mai 2013:
s-au reinfiintat unitati sanitare, si prima dintre acestea a fost Institutul Inimii de la Tirgu Mures, s-au deblocat peste 1.000 de posturi in sistemul sanitar si se acorda o bursa lunara de 150 de euro pentru medicii si farmacistii rezidenti pentru ca vrem ca acestia sa nu mai plece in strainatate, s-a alocat un buget mai mare pentru Ministerul Sanatatii in 2014.
Magda Marincovici) Vineri, 25 septembrie, la Targu Mures, au avut loc ceremonii care marcheaza sarbatorirea a 25 de ani de existenta a SMURD. Au defilat pompieri scotieni, cantand la cimpoaie, au fost ceremonii militare cu predarea drapelului de lupta al ISU Mures si defilarea fortelor SMURD.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
ßapte note informative Fost primar al Brasovului, deputatul liberal Ioan Ghise a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, insa sustine ca nu a facut politie politica si ca opinia publica trebuie sa faca distinctia intre turnatori.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
"Nici macar Felix sau mai nou, simpatic, Felix Motanu', nu a dat note catre Securitate. Am dat note catre conducerea intreprinderii, unde se dadeau mii de note catre conducere.
google-analytics.com