Cautare

5437 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare mures" (3.02 secunde)
Trei tineri din case de copii au fost inchisi in locuinta unui barbat din Mures, obligati sa munceasca pentru el si exploatati pana la epuizare. Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures si procurorii DIICOT au anuntat vineri ca au facut, miercuri, doua perchezitii domiciliare in Mures.
Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, a vorbit vineri dimineata, la Digi24, despre descoperirea unui nou camin al groazei, in Mures. Oficialul a trimis Corpul de control al ministerului Muncii la Mures si asteapta toate datele si documentele pentru a vedea exact ce s-a intamplat acolo.
Am discutat cu colegele arbitre din Republica Moldova si la ei sunt mult mai multe si chiar au mai multe arbitre pe lista UEFA". ... "La feminin este mai usor de ajuns pe lista UEFA, sa ai meciuri internationale, dar este un nivel mai scazut decat la masculin.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Pentru ciclul 1, note de la 1 pana la 5, abia ulterior note pana la 10.
Scrutinul va fi de lista nationala, cu reprezentare proportionala si prag de intrare in Parlament de 5% pentru partide si aliante si o norma de reprezentare intreaga, adica peste 1/35 din voturile exprimate, pentru candidati independenti.
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Cu rezultate mediocre.
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. ... Lista pentru PE, aproape gata Democratii pregatesc in aceasta perioada lista cu candidatii la alegerile pentru PE.
Astfel a luat nastere ceea ce chiar presedintele AVAS, Razvan Orasanu, o numea drept "lista rusinii". sifonati la blazon, o parte din datornici s-au scobit de cele cateva milioane destinate bolnavilor si au iesit de pe lista.
,, Regretam sa va informam ca ati fost inclus pe lista neagra a organizatorilor de evenimente din Bucuresti si tara.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii: ... Dupa ce a obtinut lista cu specificatii, sa se aseze la birou si sa faca singur o lista de potentiali candidati.
Telemea de Ibanesti, produsa in judetul Mures, este singurul produs romanesc care a reusit sa se califice pentru a deveni produs cu Denumire de Origine Protejata (DOP), o certificare europeana care inseamna si o recunoastere a faptului ca Romania are traditii locale, agricole si alimentare cu un potential exceptional.
Liderii PNL se vor reuni luni seara in cadrul Biroului Politic Central al partidului pentru a analiza lista candidatilor la alegerile parlamentare, in pregatirea Delegatiei Permanente de marti.
Ni se tot dau de exemplu elevii care obtin rezultate notabile la olimpiadele internationale, sugerandu-se ca aceste succese demonstreaza ca invatamantul romanesc este teribil de competitiv.
Redam mai jos lista cu toti deputatii si senatorii care se afla, din 11 mai, in campanie electorala:
Agentii de vanzare Daewoo au emis in doar cinci zile lucratoare Note de acceptare pentru toate cele 4.576 de autoturisme alocate marcii Daewoo, inscrierile incepand pe 6 iulie.
google-analytics.com