Cautare

5473 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare gorj" (3.24 secunde)
Un barbat din Gorj a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj au extins cercetarile in dosarul penal al lui Mihail Oncioiu, administrator al unei societati comerciale din comuna Danesti, judetul Gorj, arestat pe 20 septembrie, pe o perioada de 29 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si inselaciune.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, sesizarea impotriva falsilor angajati ai OPC a venit de la administratorul unei societati comerciale din comuna Saulesti. ... Stiam ca cei de la OPC din Gorj nu au astfel de masini, pentru ca un consatean de la noi e angajat la OPC.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Trei note informative Asa cum reiese si din dosarul prezentat ieri chiar de Igor Parvu, acesta a fost nevoit sa intocmeasca pe data de 15 mai 1989, pe cand era capitan secund pe un vas ce facea deplasari in afara tarii, trei note informative despre colegii care-l insoteau la bordul navei.
Va reamintim ca scandalul a pornit de la 9 note informative semnate sub pseudonimul Petrescu, si nu Popescu. ... Mai mult, sportivul sustine ca nu a scris niciodata respectivele note si ca a refuzat sa colaboreze cu securitatea.
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Autoritatile locale ale comunei Balesti si reprezentantii Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Gorj au pus la punct infiintarea unei asociatii a udatorilor. ... Specialistii spun ca una dintre solutiile viabile pentru o agricultura cu rezultate performante o reprezinta asocierea proprietarilor de suprafete agricole.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
PNL Gorj propune ca europarlamentar un deputat democrat, pe care propriul partid nu-l vrea in Parlamentul Europei. ... Dar organizatia de la Gorj il va sustine pe tanarul democrat Marcel Romanescu, chiar daca PD Gorj nu vrea sa-l propuna.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Democratii gorjeni vor discuta la sfarsitul saptamanii despre posibilitatea ruperii colaborarii in plan local cu liberalii si conservatorii, a anuntat ieri presedintele PD Gorj, Ionel Mantog.
Potrivit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, senatorul Catalin Voicu ar fi stiut ca avea telefonul ascultat si intr-o discutie telefonica i-a solicitat finului sau, Radu Dan Florea, sa returneze banii respectivi, pe care i-ar fi folosit la lucrarile de constructie ale unui campus scolar din judetul Gorj.
Alianta PNL-PD are putine sanse in schimbarea lui Ion Calinoiu (PSD) de la conducerea Consiliului Judetean Gorj, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, deputatul PD Marcel Romanescu.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Prefectul de Gorj, Stefan-Marian Popescu-Bejat, si primarul din Rosia de Amaradia, Cristinel Faitar, au dat ieri asigurari ca problema urma sa fie rezolvata in cursul amiezii, cand la Seciuri trebuia sa soseasca un transport cu alimente.
Guvernul a decis acordarea unui ajutor umanitar cu titlu gratuit in limita sumei de 930.000 RON ( 9,30 miliarde de lei vechi) pentru familiile din judetele Calarasi, Dolj si Gorj, ale caror locuinte au fost afectate de inundatiile si alunecarile de teren din acest an.
In Gorj, din cele opt unitati spitalicesti doar doua au datorii neachitate din aceasta perioada. ... Datoriile pe care le mai au, in afara acestor sume, le vor achita din bugetul propriu", a declarat Aristica Morosanu, directorul Autoritatii Nationale de Sanatate Publica Gorj.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD. Partidul National Liberal, filiala Gorj, a ramas cu un reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu.
google-analytics.com