Cautare

973 de rezultate pentru "libertatea de a gindi" (2.63 secunde)
Au trecut 16 ani de la acel eveniment care a rascolit toti romanii, redandu-le libertatea. Revolutia va fi, fara indoiala (si este deja) o lectie importanta din manualele de istorie... insa pe mine m-a intristat un lucru:
De aproape 13 ani se asteapta in societatea romaneasca Legea Cultelor. De tot atati ani, discutiile si controversele bisericilor si cultelor din Romania legate de fiecare articol si fiecare cuvant au fost aprinse si inflamate.
Auzim de foarte multe ori sintagma "libertatea presei" si avem, chiar si cei mai afoni dintre noi, o vaga impresie asupra a ceea ce inseamna si cu ce se mananca aceasta libertate a presei. Din pacate insa, la noi, libertatea presei inseamna cu totul altceva decat sensul initial.
Pentru ca nu si-a dorit niciodata sa aiba sef, Loredana a ales o cariera muzicala. Dragostea, muzica, libertatea si cei dragi o fac fericita. ... Sa poata comunica de la suflet la suflet. ... - Ce te-a determinat sa alegi cariera muzicala? - Asa a fost sa fie.
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Romania pentru ca instantele romane nu au legalizat, in 1996, Partidul Comunistilor (Nepeceristi), acordandu-le insa comunistilor doar 100 de euro drept cheltuieli de judecata, nu si despagubiri.
Libertatea informeaza ca tanara langa care a dansat, in ultimii 5 ani, presedintele Traian Basescu, la Hora Unirii de la Iasi, se numeste Maricica Astefanei. Ea are 26 de ani si e membra a ansamblului folcloric "Busuioc Moldovenesc".
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • "Eu am castigat alegerile prezidentiale, cred eu, si daca imi doresc ceva este sa fiu 5 ani la Cotroceni, nu o luna sau patru luni..", a declarat Mircea Geoana la TVR.
La sediul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, a avut loc sustinerea tezei de doctorat a jurnalistului Octavian Stireanu. ... Forta si vulnerabilitatea mass media", teza de doctorat a lui Octavian Stireanu a fost realizata sub indrumarea acad.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Nominalizatul lunii februarie la premiul Libertatea presei pentru curaj nu mai este un jurnalist, ci un avocat celebru. Este vorba despre avocatul Gheorghe Piperea, a anuntat Mihai Gadea, marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Libertatea informeaza: ... Azi, de 1 martie, pagina in limba romana a motorului de cautare Google te intampina in culorile alb si rosu, sigla fiind sub forma unui snur de martisor.
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte. ... - Secretariatul de Stat pentru Culte nu conduce cultele religioase.
Corectitudinea politica limiteaza si chiar incalca dreptul la libertatea opiniei (Autori: Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) - Un exercitiu de imaginatie:
Corectitudinea politica limiteaza si chiar incalca dreptul la libertatea opiniei (Autori: Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural si corectitudinea politica, pe care il puteti citi in continuare. ... marxismul clasic a promovat lupta clasei considerate oprimate, proletariatul, impotriva capitalismului. Marx considera proletariatul clasa oprimata cea mai revolutionara, care nu are de pierdut decat lanturile.
Presedintele Curtii Europene pentru Drepturile Omului (CEDO) de la Strasbourg, Luzius Wildhaber, a discutat ieri in cadrul unei intalniri cu judecatorii romani ai Curtii Constitutionale despre interpretarile legilor lustratiei din tarile europene, reclamate la CEDO.
25 de ani de la Revolutie. ... Gabriela Antoniu) La 25 de ani de la Revolutia din decembrie '89, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca schimbarea radicala de sistem cere timp, punctul final al Revolutiei fiind, in opinia sa, integrarea Romaniei in NATO si in UE.
Basarabia a fost prima provincie romaneasca care s-a unit cu Romania. In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
google-analytics.com