Cautare

973 de rezultate pentru "libertatea de a gindi" (2.72 secunde)
'Fireste, exista si exemplare normale, din punct de vedere fizic, printre ei. Ceea ce ii uneste pe toti, insa, este dorinta si placerea de a face prapad in jurul lor, printre oameni. ... De iesit, la inceput, parca, nu le iese nimic din prapadul pe care-l instaleaza in campul social.
"Prea multi vor ca Romania sa nu mai existe si atunci trebuie sa dispara libertatea de opinie". ... 'Nu exista si nici nu a existat in istoria trista a Romaniei o decizie atat de aberanta precum aceea de a considera presa un element de vulnerabilitate la adresa statului Romania.
Libertatea.ro:
Ziua Mondiala a Libertatii Presei se aniverseaza pe 3 mai avand in 2019 tema Media pentru democratie Ziua Mondiala a Libertatii Presei este dedicata, in 2019, temei Media pentru democratie:
Gigi Becali, moment de sinceritate totala: ... Lucian Negrea) Gigi Becali a recunoscut, duminica, implicarea sa la echipa, peste antrenorul Nicolae Dica. Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV.
Voi continua lupta impotriva lui Basescu Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a transmis, pe blogul personal, duminica, un prim mesaj din spatele gratiilor. ... In plus, ma bucur in continuare de cele mai de pret libertati: libertatea de exprimare si libertatea de constiinta", isi incepe Voiculescu postarea.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata " Morala d-lui Andrei Plesu a atins un minim istoric", pe care o puteti citi in continuare. Potrivit aliniatului (2) al articolului 29 din Constitutia Romaniei, "Libertatea constiintei este garantata;
Azi, de dimineata intruna. ... A purtat pe ritmurile lui peste 200 de ani de istorie. Cand Franta triumfa, imnul rasuna din mii de piepturi. Pe un stadion sau pe campul de bataie. Din mii de piepturi rasuna imnul si cand Franta sangereaza.
vasiledancu.blogspot.ro / DESPRE CRIZELE SPIRITULUI SI UNIVERSITATEA (Continuare) Avem si o criza a intelectualului si a solutiei intelectuale. Si o criza a constiintei, o criza a culturii.
LIBERTATEA: Manuela Harabor face declaratii emotionante despre viata alaturi de fiul ei, diagnosticat cu autism: Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
Osho despre iubire - Atunci cand iubesti, esti plin de bucurie. ... Bucuria este o functie a iubirii, o umbra a acesteia. ... - Dragostea si libertatea sunt ambele nevoie esentiale. Pana acum, omenirea a trait intr-un mod atat de nebunesc, incat nu-ti poti satisface decat una dintre necesitati:
Nici pe tigani nu-i poate nimeni impiedica sa-i zica bulibasei "regele romilor international", ba de-ai dracu’ ce sunt, uite ca si-au tras doua bucati rege plus coroana si burdihan!
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata:Modificarea Codului de Procedura Penala prin introducerea caracterului temporal controlului judiciar , maxima urgenta pentru Parlamentul Romaniei”.
INTRE LIBERTATE DE EXPRIMARE SI BLASFEMIE. ... Pana la moarte pentru LIBERTATEA DE EXPRIMARE A BLASFEMIILOR, dar pentru GRABNICA RESTRANGERE A DREPTURILOR FUNDAMENTALE de frica terorismului Masacrul de la Paris este ingrozitor, dar asta inseamna, oare, sa reactionam apasand si mai mult pe pedala blasfemiei?
De ce ii iubesc pe Americanii din SUA? (Autor Bogdan Duca) De ce ii iubesc pe Americanii din SUA? - Pentru ca patria Americanilor a fost si este ultimul bastion al libertatii in lumea contemporana; - pentru ca Americanii au salvat Europa de nazism;
Creierul Factori de baza Emisfera dreapta a creierului controleaza predominant functiile jumatatii stangi ale corpului si totodata este in legatura cu intelegerea sufleteasca, creativitatea, simturile, intuitia, perceptia spatiului si a muzicii.
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou.
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
America s-a asezat pe harta lumii si in constiinta generala printr-o revolutie pe care Columb, cel care a descoperit-o, nu a perceput-o. De atunci, de peste cinci secole, America produce mereu noi revelatii. Printre cele de ultima ora, una vizeaza chiar descoperirea Lumii Noi.
Intram in UE sigur, cu toata viteza, si s-ar putea chiar inainte de ianuarie 2007. Propunerile facute de ministrul Justitiei pentru modificarea Codului Penal constituie pasul decisiv pentru integrarea noastra in randul tarilor civilizate ale mamei Europa.
google-analytics.com