Cautare

973 de rezultate pentru "libertatea de a gindi" (3.42 secunde)
www.libertatea.ro informeaza: ... Libertatea iti spune ce reduceri acorda CFR Calatori elevilor si studentilor, atat la abonamente, cat si la bilete, si ce documente sunt necesare pentru procurarea acestora.
LIBERTATEA informeaza: Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica sotului.
128, sector 1, Bucuresti), dedicat celebrei marci de scutere LAMBRETTA.
LIBERTATEA informeaza: Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
www.libertatea.ro informeaza: Filmul celor doua atacuri de la statia de metrou Dristor 1 si Costin Georgian. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului de o femeie de 36 de ani.
www.libertatea.ro informeaza: Profesorul de religie filmat in timp ce s-ar fi masturbat in fata elevilor de la o scoala din Copsa Mica unde preda nu a facut gesturi obscene, ci sufera de o boala incurabila in zona inghinala.
LIBERTATEA informeaza: ... Meteorologii anunta ca vremea se strica incepand de vineri seara, de la ora 22. A fost emisa o informare de vreme rea, valabila pana duminica, 4 februarie, ora 20.
Florina Bran, dr in geo-ecologie si economie, profesor la Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului din cadrul ASE Bucuresti - zice ca ca e o veste exceptionala faptul ca dropiile au reaparut in mod natural in Romania. Puteti citi in continuare articolul aparut in Libertatea:
www.libertatea.ro informeaza: Trecerea timpului este un fenomen pe care il putem masura destul de precis in prezent. Totusi, perceptia asupra timpului se schimba constant de-a lungul vietii.
www.libertatea.ro informeaza: Aflate la doar cativa metri de trotuar si neingradite, cele trei panouri electrice de la baza pilonului central de sustinere a Podului Basarab sunt ruginite, nu mai au nici usi si nici carcase de protectie.
www.libertatea.ro informeaza: Termenul de vegetariana a aparut in cea de a doua jumatate a secolului al XIX-lea si se referea la persoanele care nu consuma nici carne, nici peste, dar pot include in alimentatia lor produse ce provin de la animale:
Marius Comper) Are omul libertatea de a alege? Aceasta intrebare a fost indelung dezbatuta de-a lungul istoriei, liberul arbitru fiind considerat de multi trasatura definitorie a omului.
Marius Comper) (continuare) Are omul libertatea de a alege? Aceasta intrebare a fost indelung dezbatuta de-a lungul istoriei, liberul arbitru fiind considerat de multi trasatura definitorie a omului.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
www.libertatea.ro informeaza: Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania cere autoritatilor sa nu restrictioneze femeilor insarcinate sau care alapteaza accesul la vaccinare, permis in UE sau SUA. Libertatea a discutat sambata, a doua zi dupa lansarea inscrierii de masa la vaccinare, cu prof.
Dupa cantareata Corina Bud, a carei masina a luat foc vineri in parcarea subterana a blocului in care locuieste, o alta vedeta are probleme cu masina. Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro.
Libertatea presei este un subiect dureros in general si cu atat mai mult in Romania, unde presa s-a obisnuit sa fie aservita partidului. Printre promisiunile noului presedinte se regasea si una referitoare la libertatea de exprimare, de parca ar putea fi garantata pur si simplu.
Desi a promis in campania electorala ca se va gandi serios sa renunte la titlul de “cel mai tare vanator al tarii“, Adrian Nastase nu a reusit sa reziste tentatiei de a se afla in grupul invitatilor lui Ion Tiriac la o vanatoare de pomina.
Ei macar au avut meritul de a-si manifesta libertatea prin a muri cu zimbetul pe buze, cind erau aruncati cu anasina in sulite de cotropitori. Cine s-a simtit vinovat in zilele noastre si si-a primit condamnarea surizind?
Viata merge inainte, cu bune, cu rele… Una dintre cele mai mari bucurii nu este data de latura materiala, fericite sunt momentele in care realizezi ca faci, intr-adevar, ceea ce iti place.
google-analytics.com