Cautare

1329 de rezultate pentru "libertatea de a gandi" (2.59 secunde)
In deschiderea concertului legendarului saxofonist KENNY GARRETT, ce va avea loc in data de 23 februarie, la Sala Radio din Bucuresti, va canta trupa Ethnotic Project, un proiect inedit, ce imbina folclorul romanesc cu sonoritati de jazz.
www.libertatea.ro informeaza: Damian Draghici a devenit tata pentru a doua oara,la 48 de ani. Iubita lui, Cristina Stroe, a nascut un baietel perfect sanatos. Artistul a postat pe contul de socializare un mesaj emotionant. ... Sunt atat de recunoscator cum nu am fost vreodata.
Credinciosii ortodocsi si catolici sarbatoresc luni 25 martie 2019 Buna Vestire, amintind de ziua in care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria ca a fost aleasa sa devina Mama lui Isus Christos.
Cu ea vom convietui inca o buna bucata de vreme. Drept pentru care las pentru zilele urmatoare toata aceasta improvizatie a liberalilor, menita a trage tara in turbulente politice care sa ascunda incapacitatea lor de a guverna eficient.
Atunci cand visezi o femeie gravida inseamna e posibil sa ai multe frustrari din punct de vedere sexual, care te vor duce in cele din urma la obsesii adevarate, te vor coplesi, insa aici mai poate fi vorba si despre stabilitate, despre dorinta de a intemeia o familie, despre nevoia de unificare cu cineva.
LIBERTATEA: ... Gerard Butler a ajuns sambata in jurul pranzului in Romania, cu ocazia nuntii viitorului lui cumnat, fratele Madalinei Ghenea. Pana la evenimentul fericit, frumoasa romanca s-a gandit sa-l poarte pe actor prin muntii patriei. Libertatea a aflat in ce zona montana vor petrece indragostitii:
7 lucruri care nu se spun despre arestarea lui Omar Haysam 1.Omar Haysam le-a spus anchetatorilor ca, pentru multi dintre berbecutii printre care s-a ascuns atunci cand a fugit, acel vapor n-a insemnat libertatea.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: ... Au trecut mai bine de doua decenii de cand romanii, iesiti cu sutele de mii in strada, au luptat si au murit in numele libertatii.
A fost plasat in anul 1886 la intrarea portului de pe insula cu scopul de a transmite calatorilor sositi salutul de bun venit pe pamant american.
Libertatea.ro informeaza: Credea ca a invins cancerul, dupa zeci de sedinte chinuitoare de chimioterapie. Insa, la nici doi ani de cand a fost diagnosticat cu mielom multiplu si cu tumoare la coloana, Szoby Cseh (71 de ani) a primit din nou o veste trista. Cancerul a recidivat.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Raportul ECRI" , pe care o puteti citi in continuare.
Libertatea.ro (un articol de Cristina Ologeanu) informeaza: La doar 46 de ani, Catalin Crisan a incheiat deja doua mariaje. Cantaretul s-a separat de Alina Cupsa, cea de-a doua sotie inca din toamna anului trecut, insa anuntul l-a facut joi.
Are prioritate LIBERTATEA presei sau simbolurile RELIGIOASE? ... Poate cea mai controversata dezbatere este cea legata de satira care implica simboluri religioase. ... Jurnalistii trebuie sa-si reconsidere ideea de libertate a presei pentru a menaja anumite religii? Invitam cititorii DCNews sa-si spuna parerea in sectiunea de comentarii.
libertatea.ro : ... Iata ce trebuie sa faci la inceput de primavara, ca sa-ti recapeti pofta de viata si sa fii in forma Pe durata iernii, organismul si-a incetinit ritmul si a depozitat toxine. ... Natura se pregateste sa renasca, iar tu esti obosita si fara chef de viata.
Traditiile legate de sfanta taina a botezului 2. Superstitiile legate de botez 3. Sa respecti sau nu traditiile si superstitiile legate de botez? Traditiile si superstitiile alcatuiesc in mare masura felul in care se desfasoara botezul, primul pas facut de un nou-nascut catre o viata spirituala.
www.libertatea.ro informeaza: ... Libertatea iti spune ce reduceri acorda CFR Calatori elevilor si studentilor, atat la abonamente, cat si la bilete, si ce documente sunt necesare pentru procurarea acestora.
LIBERTATEA informeaza: Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica sotului.
128, sector 1, Bucuresti), dedicat celebrei marci de scutere LAMBRETTA.
LIBERTATEA informeaza: Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
www.libertatea.ro informeaza: Filmul celor doua atacuri de la statia de metrou Dristor 1 si Costin Georgian. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului de o femeie de 36 de ani.
google-analytics.com