Catavencii : 7 lucruri care nu se spun despre arestarea lui Omar Haysam

1.Omar Haysam le-a spus anchetatorilor ca, pentru multi dintre berbecutii printre care s-a ascuns atunci cand a fugit, acel vapor n-a insemnat libertatea.
2.Procurorii romani vor sa afle daca berbecutii cu care a plecat din tara Omar Haysam au fost si ei implicati in rapirea jurnalisilor. Iar daca n-au fost implicati, ce intres aveau sa fuga in Orientul Mijlociu?
3.Florin Condurateanu e de parere ca Omar Haysam ne poate furniza informatii extrem de interesante. De exemplu, cum s-a tratat de cancer la colon.
4.La cererea expresa a citiorilor scarbiti de presa tabloida, Omar Haysam a fost adus in tara pentru a pune la cale rapirea mai multor jurnalisti romani care scriu titluri sub forma de exclamatii idioate fara continut informational. "N-o sa-ti vina sa crezi ce li s-a intamplat unor colegi de-ai nostri! O sa ramai prost cand o sa citesti in care tara macinata de razboi se confrunta ei cu probleme fara precedent!" o sa titreze Libertatea in zilele urmatoare.
5.Omar Haysam a venit in tara de buna voie, deoarece a auzit in mod eronat ca la Bac s-a dat poezia "Pasa Haysam", de George Cosbuc, ceea ce i-ar fi sugerat nu doar ca nu mai e in dizgratie, ci si ca existe ode inchinate lui.
6.Vazand cat de putini jurnalisti mai exista acum la cele doua-trei cotidiene care mai apar, Omar Haysam i-a intrebat pe mascati cine i-a rapit pe restul.
7.Se pare ca autoritatile romane l-au prins pe Omar Haysam in momentul in care acesta isi ridica premiul cel mare, de 12 milione de euro, de la 6 din 49.