Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (3.20 secunde)
Liberalul Leonard Orban, propus de Romania pentru functia de comisar european, se bucura din ce in ce mai mult de sustinerea deputatilor din Parlamentul European (PE), ceea ce prefigureaza un vot final favorabil, la 12 decembrie.
Pentru Romania si Bulgaria, Uniunea nu a luat inca o hotarare de deschidere a pietelor muncii, este de parere Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE). ... Orban a oferit si argumente in acest sens.
Meglena Kuneva si Leonard Orban sunt intr-adevar la ei acasa in capitala Europei. ... "Vom fi un membru cooperant", spunea Orban, pe atunci inca negociator al Romaniei, intr-un interviu mai vechi pentru cotidianul german "Tagesspiegel". ... Leonard Orban, functionarul cu manecute, cu seriozitate de ardelean, nu putea decat sa placa europenilor.
Leonard de 18 ani, P. ... Leonard, invinuirea fiind adusa rudelor partii vatamate N. ... Leonard, P. ... Leonard de 18 ani, P. ... Leonard, invinuirea fiind adusa rudelor partii vatamate N. ... Leonard, P.
Comisarul european Leonard Orban atentioneaza autoritatile de la Bucuresti ca acest scandal poate afecta reforma, iar clauza de salvgardare ar putea fi reactivata.
Ceremonia de la Luxemburg a fost ultimul pas al formalizarii instalarii romanului Leonard Orban in functia de comisar european pentru multilingvism. Orban a fost desemnat de Guvern in decembrie 2006 pentru functia de comisar european din partea Romaniei, fiind confirmat apoi de presedintele CE, Jose Manuel Durao Barroso.
Romania se afla inca intr-o situatie economica favorabila, dar care nu va mai dura multi ani si de aceea trebuie luate masuri de urgenta pentru transformarea economiei nationale intr-una cu adevarat competitiva, a declarat vineri comisarul european Leonard Orban.
El a mai spus ca echipa de negociere, condusa de Leonard Orban, va elabora studii detaliate referitoare la modalitatile de evitare si minimizare a impactului negativ dat de abaterile care pot fi facute de ministere sau agentii guvernamentale.
Ludovic Orban nu scapa nici o ocazie pentru a-l ataca public pe presedintele Traian Basescu, liderul liberal erijandu-se se pare in portavocea aripii anti-Basescu din PNL.
Intr-un interviu acordat "AMOS News" Ludovic Orban a aratat ca intentioneaza sa revina la Primaria Bucuresti dupa finalizarea mandatului de ministru.
In plus, chiar daca spune ca este inca un adversar al presedintelui Basescu, ale carui actiuni le considera in afara Constitutiei, Orban nu accepta colaborarea cu PSD, partidul de opozitie care-i mentine in viata pe actualii guvernanti prin sprijinul parlamentar.
Ministrul democrat-liberal al Transporturilor, Radu Berceanu, continua seria atacurilor indreptate impotriva predecesorului sau liberal, Ludovic Orban (foto).
Presedintele comisiei Ludovic Orban a precizat, inainte de inceperea sedintei, ca supozitia sa este "ca la aceste audieri se va prezenta presedintele ANRMAP" Cristina Traila.
Acum deviationistul este Viktor Orban. Nu am pic de simpatie nici pentru Orban, nici pentru Ungaria. Ungaria lui Orban este o tara care are drept politica oficiala revizionismul, iar Romania este o victima a acestei politici.
Parlamentul European l-a aprobat, ieri, pe Leonard Orban pentru postul de comisar european pentru Multilingvism. Orban a fost aprobat cu 595 de voturi "pentru", 16 voturi "impotriva" si 29 de abtineri.
• 10 mar 2007 - Comisarul european pentru Multilingvism, Leonard Orban, declara ca Executivul european nu are mijloace sa interzica Romaniei acordarea cetateniei catre persoane din Republica Moldova, dar apreciaza ca o asemenea decizie a Bucurestiului trebuie discutata cu toti actorii europeni.
Leonard Orban, comisarul european desemnat de Romania si acceptat de presedintele Comisiei Europene, si-a inceput ieri, la Bruxelles, pregatirile pentru audieri si formarea cabinetului, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a completat chestionarul general primit de la PE.
Leonard Orban, Comisarul european pentru multilingvism, se opune initiativei a trei europarlamentari UDMR privind reinfiintarea Universitatii de stat in limba maghiara Bolyai.
Comisarul european pentru Multilingvism, romanul Leonard Orban, i-a avertizat ieri pe politicienii de la Bucuresti sa adopte strategia postaderare a Romaniei la UE si i-a sfatuit sa renunte la disputele politice interne.
Dupa o partitura devenita slagar politic, Ludovic Orban sare la gatul lui Basescu, in stil "Vacanta Mare", iar amazoana Elena Udrea reactioneaza instantaneu, altoindu-i o caraba usturatoare peste bot premierului Tariceanu.
google-analytics.com