Cautare

727 de rezultate pentru "lavinia oprea" (7.75 secunde)
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, a explicat la randul sau ca o colaborare cu Dan Diaconescu va duce la realizarea unei constructii pentru electoratul de stanga, care nu se simte atras de Uniunea Social-Liberala.
Dupa modelul si stilul PIN in care n-a mai ramas nici Lavinia Sandru? ... Sau va pastra tipicul PIN, dar o va inlocui pe Lavinia Sandru cu Denise Rifai?
Spre exemplu, un com-pleu pentru copii in culorile echipei din Ghencea costa in jur de 35-40 RON, in timp ce un tricou pentru adulti ajunge la 40 RON", ne-a declarat Lavinia Bar-neata, proprietara unui magazin care comercializeaza astfel de produse.
Evenimentul debuteaza cu un concert Lavinia Raducanu si Taraful Rromak, in seara zilei de 18 August. ... Concert Lavinia Raducanu & Taraful Rromak, prezentare trailere filme si spot Cinema in aer liber 1.
Lavinia Stefan Muzica si text: Lavinia Stefan Aranjament muzical: Cristian Faur / Gabriel Baruta Pian: Gabriel Baruta Chitara: Mihai Munteanu Regie si montaj:
De cand a murit Lavinia Steer, tatal micutului se chinuie sa obtina drepturile sale parintesti. ... Imediat dupa moartea surorii sale, Lavinia, Olivia Steer si-a luat mama si nepotelul de la Oradea si i-a mutat in Bucuresti, pentru a putea sa aiba grija de ei.
Lavinia Besnea - director executiv al Asociatiei de sprijin a copiilor handicapati fizic Romania - Filiala Arges participa pana pe 15 decembrie inclusiv la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati organizat la Parlamentul Romaniei.
Totodata, Gusa a pus-o pe tinara deputata Lavinia sandru (reprezentanta noii generatii de politicieni PD, promovata de Traian Basescu din prezentatoare la Circul de Stat in circul de la Parlament, dupa ce a obtinut 300 de voturi in circa Mures) sa initieze o scrisoare de sprijin din partea tineretului democrat sa-l sustina la o televiziune cu rating (OTV).
Lucru intarit de un alt rebel democrat, Lavinia Sandru, care vorbeste despre un troc de-a dreptul stupefiant intre lideri ai fostului partid de guvernamant si acelasi Boc, secundat de Adriean Videanu, pentru ca acesta din urma sa castige Primaria Capitalei.
Nu in ultimul rand, intre cei care au multe motive de bucurie se numara si o Lavinia ßandru, cea care se mandreste cu faptul ca a demascat-o pe Mona Musca. ... Pentru acestia, triumfatoarea Lavinia va fi solul care aduce vestea proasta.
Prezent si el acolo, Ponta a spus ca nu a putut asista la modul in care Lavinia Sandru primeste cele mai abjecte epitete fara a face ceva, cu tot riscul de a intra si el in vizorul aparatului calomniat al PRM.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare. ... 'Fostii pesedisti constituie nucleul dur pe baza caruia Cotroceniul construieste "alternativa" de stanga la PSD, condusa de generalul Oprea.
Concret, am exemplificat cu ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si o zi la o interpelare privind pensiile militare, cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si 2 zile la o interpelare privind respectarea statutului si a dreptului la aparare al arestatilor preventiv, si cu secretarul de stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989, care mi-a raspuns dupa 3 saptamani la o interpelare privind refuzul eliberarii unui certificat de revolutionar obtinut prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Mai violent a reactionat Marius Oprea, consilierul pe probleme de securitate al primului ministru, supranumit si "vanatorul de securisti". ... Oprea se bazeaza pe CV-ul lui Turianu, magistrat de cariera, intre 1979 si 1990, functie in care era imposibil sa nu fi fost complice la practicile politiei politice.
Senatorul Mario Oprea: "Acuzatii grosolane" Contactat telefonic, presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca reactia premierului Tariceanu i se pare fireasca in conditiile in care Ticu Dumitrescu reprezinta garantia deconspirarii fostei Securitati.
Surse demne de incredere din interiorul partidului acrediteaza ideea ca pentru sefia organizatiei se bat trei tabere conduse din umbra de senatorul Mario Ovidiu Oprea, actualul presedinte al PNL Dolj, de deputatul Horatiu Buzatu, fost presedinte al organizatiei judetene, si de proaspatul demisionar din functia de subprefect, Ion Groza, fost presedinte al PNL Craiova.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a avut doar o zi libera de Paste pe care si-a petrecut-o in familie.
Consilierul pentru probleme de securitate al prim-ministrului Calin Popescu- Tariceanu, istoricul Marius Oprea, l-a acuzat la sfarsitul saptamanii trecute pe Ion Iliescu de implicare in racolarea de colaboratori ai fostei Securitati.
Pe 17 iulie 2007 la orele 18:40, Liviu Oprea de 47 ani, fost ofiter de aviatie si controlor de trafic aerian militar, in prezent sef de tura la Obsevatorul seismic Muntele Rosu, a facut deasupra localitatii Cheia, cu un aparat digital FUJI A345 de 4,1M, o fotografie cu un peisaj montan, pe directia 270 (vest).
Astfel, consilierul premierului Calin Popescu-Tariceanu pe probleme de securitate, Marius Oprea, a declarat luni seara ca presiunile lui Basescu pentru adoptarea legilor sigurantei "seamana cu mineriada din '91, cand minerii erau in Bucuresti, securistii erau printre mineri, iar Parlamentul adopta legi in serie.
google-analytics.com