Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (3.06 secunde)
Minca ne-a declarat ca este bucuros de ascensiunea deputatului Laurentiu Mironescu in preferintele electoratului constantean, dar ca sondajul PD-ului nu a fost unul corect.
Intre timp, deputatul democrat Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale PD, si-a exprimat dezamagirea profunda fata de tradarea fostilor aliati liberali.
In primul caz, avem de-a face, potrivit deputatului democrat Laurentiu Mironescu, cu o situatie paradoxala: toata lumea spunea ca este imposibil ca CJC sa obtina actiuni la aeroport si cu toate acestea proiectul de lege initiat de PSD a fost votat cu o majoritate covarsitoare de Camera Deputatilor.
Acestea au informat ca voturile pentru admiterea contestatiei au fost exprimate de Laurentiu Tanase, Corneliu Turianu, Constantin Buchet, Florin Chiritescu si Cazimir Ionescu.
Pe de alta parte, am vazut ca si deputatul PD Laurentiu Mironescu a sustinut de multe ori proiecte ale Primariei Constanta - cum ar fi podul IPMC, soseaua de coasta - si sunt bucuros ca el, in calitate de parlamentar, se gandeste la binele Constantei.
Pe de alta parte, surse din CNSAS au declarat pentru Medifax ca pentru presedintia Colegiului si-au depus candidatura Ladislau Csendes (propus de UDMR in Colegiu) si Laurentiu Tanase (propus de PSD).
Potrivit surselor din institutie, la fotoliul de presedinte ocupat in prezent de Claudiu Secasiu - care si-a manifestat dorinta de a nu mai candida pentru un nou mandat invocand motive personale - aspira Ladislau Csendes, reprezentant al UDMR, si Laurentiu Tanase, trimisul PSD in colegiu.
"Alegerea lui ¥arau a fost inspirata, spunem noi, dat fiind faptul ca este considerat o tanara speranta a colegiului", au declarat surse din institutie la finalul sedintei. Pentru functia de vicepresedinte a mai candidat si unul dintre reprezentantii PSD in colegiu, Laurentiu Tanase.
Reactia liberalilor fata de afirmatia deputatului PD Laurentiu Mironescu, potrivit careia PNL il va sustine pe actualul primar al Constantei, Radu Mazare, in alegerile din 2008, nu a intarziat sa apara.
Astfel, la propunerea consilierului local PD Cosmin Paun, Laurentiu Curduman a fost ales membru in Adunarea Generala a Actionarilor a societatii Apa Canal, post care revenea Partidului Democrat, dupa cum a precizat si primarul Dumitru Nicolae.
PIN considera ca situatia este cu atat mai grava in cazul lui Frunzaverde, pe care il considera recidivist in astfel de actiuni si in legatura cu care invoca folosirea de catre acesta a influentei masonice si politice la momentul alegerii Mitropolitului Ardealului, I.P.S. Laurentiu Streza. (Carmen Corbu)
Insa, din punctul de vedere al deputatului, procentele relevate de un recent sondaj de opinie comandat de CCINA, in care primarul Radu Mazare este cotat cu 65%, Mihai Daraban cu 3%, iar Laurentiu Mironescu si Victor Manea cu sub 1%, sunt, cel putin in acest moment, corecte.
Informatia despre o noua reintoarcere la Covasna a presedintelui Basescu a parvenit prin intermediul sefului Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, comisarul-sef Laurentiu Todoran.
Pe de alta parte, vicepresedintele CJ Covasna, Vajda Lajos, a sustinut ca nu a vazut nimic suspect in amplasarea panoului, spunand ca a fost montat in vederea promovarii turismului covasnean, iar Laurentiu Tudoran, seful Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, a vorbit tot despre avize pentru amplasarea unui simplu panou publicitar.
Din cate stiu eu pentru Primaria Constanta un posibil candidat ar putea fi domnul Laurentiu Mironescu. Pentru aceasta functie si-au exprimat interesul trei candidati, printre care domnul Mironescu si eu.
Partidul Democrat a dat de inteles, de mai multe luni incoace, ba chiar a anuntat in urma cu cateva zile, ca-si va desemna, in octombrie, candidatul pentru Primaria municipiului Constanta. Se stie deja pe cine conteaza Organizatia Judeteana: pe presedintele Organizatiei Municipale, democratul Laurentiu Mironescu.
In privinta candidatului pentru primarie, trebuie precizat faptul ca, din cate se stie, Mircea Banias si Mihai Petre s-au retras din cursa, singurii care au mai ramas pe baricade fiind deputatul Laurentiu Mironescu si Romulus Minca.
Daca fuziunea PD-PLD va fi dusa pana la capat cu bine, deputatul Mircea Iustian (fost liberal) are sanse sa ajunga sef peste actuala conducere municipala a PD Constanta. Presedintele organizatiei amintite este deputatul Laurentiu Mironescu, iar presedintele executiv - Danut Moisoiu.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu se arata in continuare ingrijorat de situatia municipiului Constanta. Intr-un nou comunicat de presa, acesta arata ca:
In privinta municipiului Constanta, Laurentiu Mironescu este in proportie de 99% candidatul PDL, ultimul sondaj efectuat in vara creditandu-l cu 7% din optiunile electoratului, la egalitate cu Dorel Onaca, in timp ce Radu Mazare avea 54%.
google-analytics.com