Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (3.34 secunde)
Senatorul PSD de Valcea, Laurentiu Florian Coca (foto), a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Coeziunea sociala - cea mai buna politica pe timp de criza", pe care o puteti citi in continuare.
Intalnirea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Adrian Nastase - Presedintele Consiliului National al PSD, Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senat, impreuna cu senatorii de la comisiile de specialitate, Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisia economica, industrii si servicii Marcu Gheorghe, Florin Constantinescu, dar si senatorii Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Laurentiu Coca, Ioan Mang, Nicolae Moga, Gheorghe Pop si Elena Mitrea.
La protest iau parte senatorul PSD Cosmin Nicula, deputatul Laurentiu Nistor, consilieri locali si judeteni ai partidului. La actiune participa si cativa pensionari care poarta afise cu fotografiile celor cinci parlamentri PDL de Hunedoara, carora le cer sa voteze motiunea de cenzura.
Laurentiu Mihu publica in Romania Libera articolul "De ce e sanatos ca PDL sa cada ca PNTCD". Unul dintre cele mai sanatoase episoade pentru societatea si pentru politica romaneasca ar fi ca PDL sa aiba parte de aceeasi traiectorie ca PNTCD.
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a interpelat-o pe doamna Ministru Elena Gabriela Udrea. Obiectul interpelarii: Drumurile judetene din comuna Glavile, judetul Valcea, distruse de ape.
"Pana la 15 august vom termina si cu cele doua camine care mai sunt de facut, cel de la kilometrul zero si cel din dreptul Curtii de Apel, dupa care se va sti exact cat s-a recuperat din acea intarziere de doua luni", a precizat Laurentiu Diaconu, managerul de proiect la pasajul suprateran.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sutinut o declaratie politica intitulata: Limitele politicii interne conduc in mod necesar la falimentul politicii si a imaginii externe a tarii In zilele acestea foarte multi romani s-au intrebat:
I-am numit aici pe Alina Mungiu, Sabina Fati, Laurentiu Mihu, Cristian Campeanu, Tom Gallagher s.a. Daca nu ma credeti, cititi-i pe "site" !
George Crin Laurentiu Antonescu s-a nascut la 21 septembrie 1959, la Tulcea. A absolvit Facultatea de Istorie-Filosofie a Universitatii Bucuresti in 1985.
Totodata, in situatia prezentata de Ministerul Apararii pentru avansarile in grad din 2011 mai figureaza analistul Bogdan Chirieac, primarul Buzaului, Constantin Boscodeala, senatorul independent Chirvasuta Laurentiu, fostul primar de Botosani Catalin Flutur, dar si fostul presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur.
- PSD - senator Coca Laurentiu; - PNL - senator Titus Pasca, deputat Mircea Rosca; - PDL - senator Nicolae Vlad Popa, deputat Vasile Gudu;
Senatorul Florian Laurentiu Coca a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Ziua Internationala a Francofoniei". Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Alexandru Arsinel, Gheorghe Turda, Toni Grecu, Tibi Scobiola, Laurentiu Duta si Connect-R vor expune problemele legate de sistemul de pensii si gestionarea colectiva a drepturilor conexe ale artistilor, in cadrul unei conferinte de presa, premergatoare dezbaterii de la Bruxelles, initiata de europarlamentarul Petru Luhan.
Senatorul Florian Laurentiu Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " De la statul gras la statul flexibil - cum se raspandesc opiniile politice spontane, rudimentare", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata " Rromii - cetateni ai Uniunii Europeane ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Anul economic 2013", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica cu prilejul sesiunii solemne a Senatului dedicata celei de-a 24-a aniversari a Revolutie Romane din Decembrie 1989, pe care o puteti citi in continuare.
Vicelider - Coca Laurentiu Florian • 4. Vicelider - Cordos Alexandru • 5. Vicelider - Lazar Sorin Constantin • 6.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "O mai buna coordonare pe obiectivele de politica externa.Afirmarea statului roman printr-o politica externa proactiva.", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com