Cautare

70936 de rezultate pentru "la" (2.49 secunde)
si ai Uniunii PSD+PUR in BEC, va fi interzisa reproducerea si imprimarea pe mijloacele de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul altui stat sau al unei organizatii internationale, alta decat aceea la care sunt membre partidele politice.
Protestul va fi organizat in timpul vizitei la monumentul istoric din Sfantu Gheorghe a lui Hiller Istvan, ministrul Culturii din Ungaria. Vicepresedintele UCM, Tulit Attila, a declarat ieri ca face apel catre toti locuitorii maghiari din Covasna sa ia parte la acest protest.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant. La telefon a fost ieri de serviciu Dan Ioan Popescu, care a discutat peste doua ore cu alegatorii.
Alesii vor lucra miercuri, in sedinta comuna, pana la miezul noptii, daca este necesar. ... Parlamentarii vor lucra maine toata ziua, cu o pauza de doua ore la pranz, iar daca nu vor reusi sa finalizeze proiectele de buget vor avea o noua sedinta comuna abia la inceputul saptamanii viitoare.
Alianta sta bine la Bucuresti Candidatilor pe Bucuresti pentru Senat ai Aliantei D.A. ... Vasile Blaga, expert la "Luxten", a trecut in declaratia sa de avere un apartament, o casa de locuit si trei autoturisme: ... 45% la SC Multimond si un numar de 80.000 la BRD.
Tot pe tema refacerii economice a Romaniei, PRM este convins de necesitatea atragerii unor investitori straini seriosi, care sa contribuie si ei la fructificarea resurselor umane si naturale de care, in opinia lui Vadim Tudor, dispunem inca din belsug.
Salva indreptata contra lui Traian Basescu vine dupa ce persoane care au asistat la intrunirile electorale din mai multe localitati sustin ca liderul PD aduna nesperat de multi cetateni dornici sa-l vada si sa-l auda pe cel care lupta impotriva lui Nastase pentru jiltul Cotroceniului.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala. Avocatii sai le-au cerut autoritatilor romane recunoasterea dreptului la o cota de 62,5% din mostenirea Casei Regale.
Ca urmare, Dan Voiculescu, Florea Voinea, Nicolae Popa, Sergiu Andon, George Copos, Renica Diaconescu si Corneliu Pascu au cerut, printr-o scrisoare deschisa, ca in termen de trei zile sa li se comunice cine este persoana juridica responsabila, precum si numele celor care au redactat pozitiile la care se regasesc membrii PUR.
La Biroul Electoral Central au fost depuse zeci de contestatii impotriva candidatilor la alegerile prezidentiale. Faur Isaia, devenit celebru dupa ce l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a depus douasprezece contestatii, cate una pentru fiecare candidat la Presedintie validat de BEC.
Comisia internationala privind studierea Holocaustului in Romania isi va prezenta raportul maine, la Bucuresti, dupa un an de cercetare si studiere a arhivelor. ... Elie Wiesel nu a dorit sa dea publicitatii continutul raportului pana la intalnirea cu Ion Iliescu.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. ... Adrian Nastase, candidatul la Presedintie al Uniunii Nationale PSD+PUR, a mai strans ceva bani de la declaratia din mai 2004, astfel ca sumele din conturile sale s-au modificat.
"Doamne fereste, la un eveniment electoral ce se petrece simbata sau duminica, se petrece un accident. ... ", a spus Filip, referindu-se la faptul ca BEC nu poate da nici un fel de sanctiuni programelor de radio si televiziune, si nici CNA.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
In citatie, Nicolae Vacaroiu sustine ca "afirmatiile tendentioase, neverificate" lansate de parati i-au lezat "un drept legitim, dreptul la propria imagine", i-au deteriorat onoarea, reputatia si prestigiul. "Adrisantul, necunoscut" Citatiile au ajuns la parati, numai ca reclamantii nu prea au sanse ca procesul sa se desfasoare.
Raportul de monitorizare a instrumentelor si mecanismelor de control parlamentar asupra sectorului de securitate, elaborat cu sprijinul Centrului pentru Controlul Democratic al Fortelor Armate din Geneva, a fost dat publicitatii ieri, la Centrul de informare pentru cultura de securitate din SRI, de presedintele Comisiei de aparare, Razvan Ionescu, si de directorul Eurisc, Liviu Muresan.
Cele mai importante forte politice se intrec in a depune plangeri una impotriva alteia privind incalcarea legislatiei referitoare la campania electorala.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria. In urma cu doua zile, atat UDMR, cat si UCM protestau la Sf.
google-analytics.com