Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (3.12 secunde)
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... Probabil ca, la sfarsitul acestui an, vom avea 600 de dispozitive implantate la nivel national, acoperite prin cele doua programe, al MS si CNAS".
Jurnalul National: ... Doctorul Magdalena Ciobanu, coordonatorul programului national Stop fumat, expert pentru controlul tutunului in cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, considera extrem de periculoase tigarile cu arome, in special cu aroma de mentol.
Jurnalul National: ... Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National Matei Bals, avertizeaza ca la adulti, varicela da forme severe. Adultul se umple de bube pe tot corpul si poate avea simptome de pneumonie sau encefalita.
Jurnalul National: Festivalul Tarafuri si fanfare, editia a VIII-a, la Muzeul Satului Muzica din vatra satului romanesc de odinioara va rasuna, la sfarsitul lunii august, pe ulitele Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti".
Puteti citi in continuare textul integral al discursului lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului, in data de 4 februarie 2010. ... Dar, presedintele Consiliului National mi-a sugerat ca nu ar fi bine sa nu iau cuvantul.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
Monica Columbeanu, sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu, va fi purtatorul de cuvant al fostului deputat Nati Meir, candidat independent la Presedintie.
Irinel Columbeanu a schimbat numele firmele sale de columbeanit din Targu Carbunesti, Gorj. Potrivit unor surse oficiale, noua denumire - Turbocim - a fost deja inregistrata la autoritatile abilitate.
Exista un numar foarte mare de cititori care sunt interesati de eBook readere, dar care au amanat decizia achizitiei in asteptarea titlurilor romanesti, pe care le asteptam in numar mai mare in 2011", a explicat directorul de marketing al eMAG, Irinel Burloi.
Motivul amanarilor este candidatura lui Irinel Mitricoasa, un om care si-a exprimat de multe ori sustinerea fata de mine si de aceea nu este agreat.
La businessmeni, oameni de afaceri din tara noastraa considerati cei mai puternici, Ion Tiriac ocupaa primul loc, fiind urmat de Gigi Becali, Dinu Patriciu, George Copos, Irinel Columbeanu, Sorin Ovidiu Vintu, Dan Voiculescu, Cristian Tintaareanu, Adrian Naastase si pe locul 10 fratii Micula.
Potrivit magistratului, motivele demisiei au legatura cu activitatea DGA si modul de interactiune al structurii cu activitatile ministerului. Ulterior, in locul sau la conducerea DGA a fost numit procurorul Irinel Paun.
Urmatorii pe lista PC sunt medicul Irinel Popescu, fostul ministru Codrut Seres, liderul PC Prahova, Florin Anghel, si actualul europarlamentar Silvia Ciornei.
Alti parlamentari care au absentat mult de la votul electronic, nominalizati in raport, sunt Varujan Pambuccian (minoritati), Dan Ioan Popescu (PC), Octavian Stireanu (PSD), Anca Boagiu (PD), Irinel Popescu (PC), Sorin Oprescu (PSD), Mircea Geoana (PSD).
Cu sala plina ochi, multi conservatori fiind nevoiti chiar sa urmareasca din picioare discursurile reprezentantilor partidului, Picu Apostol Roman si alti doi candidati pentru fotoliul de europarlamentar, Silvia Ciornei si Irinel Popescu, au vorbit despre programele Partidului Conservator pentru care militeaza aici, in Romania, dar pentru care isi vor pune amprenta si in Parlamentul European.
Vasile Dancu, Ecaterina Andronescu, Ana Birchall de la PSD, Emil Boc, Vasile Blaga si Gheorghe Flutur de la PDL, Cristian Adomnitei si Puiu Hasotti de la PNL, Gavrila Vasilescu si Irinel Popescu de la PC si Marko Bela de la UDMR.
Revenind la spectacol, Giulio Bertola a mentionat ca va fi prezentat de vedeta TV Andreea Marin-Banica si ca la el si-au confirmat deja participarea Irinel si Monica Columbeanu, Sorin Oprescu, noul primar al capitalei, Cristian David, ministrul de Interne, Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor, edilul din Oradea, ambasadorul Italiei la Bucuresti, precum si multe alte VIP-uri carora li s-a rezervat un spatiu special cu cca.
Theodor Stolojan, Cristian Preda, Elena Basescu, Petru Funeriu, Marian Jean Marinescu, Andreea Vass, Adrian Manole (membru PD-L Constanta), Rares Niculescu, Alexandru Nazare, Irinel Cristu, Iosif Matula, Calin Catalin Chirita, Dorel Onaca (de asemenea membru PD-L Constanta).
Rezultatele concursului au fost afisate sambata seara.Ordinul de numire al noului presedinte-director general al CAS Dolj va fi semnat de presedintele CNAS, Irinel Popescu, probabil cat mai devreme in cursul acestei saptamani, avand in vedere ca nu exista disensiuni politice intre cei doi sefi de institutii si oameni politici, amandoi fiind membri ai aliantei PSD-PC.
"Faptul ca in protestele din Piata Universitatii se regasesc personaje atat de diverse precum Alina Mungiu-Pippidi si Irinel Columbeanu, Mircea Badea si suporterii de fotbal nu inseamna ca exista un program politic al contestarii.
google-analytics.com