Cautare

9529 de rezultate pentru "judetul dambovita oras pucioasa special" (6.74 secunde)
La doar o zi dupa ce o tanara si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, o noua tragedie a avut loc sambata, in Bucuresti.
o Conectarea Casetei la raul Dambovita si la Statia de Epurare; o Descarcarea lacurilor Titan, Carol si Tineretului in Dambovita;
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Am descoperit ca Bucurestiul e un oras frumos, daca stii sa-l privesti cu iubire.
Nu de alta, dar va veti indragosti de oras si de tot ce are el de oferit. ... Puteti ajunge in oras cu masina personala, rezistant unui trafic asiduu si alambicat sau cu autobuzele ce fac legatura intre capitala si toate statiunile din insula.
Salonicul este al doilea oras ca marime din Grecia, cu o populatie de aproximativ 800.800 locuitori.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Premierul Victor Ponta isi va depune candidatura pentru un nou mandat de deputat, in acelasi colegiu electoral din judetul Gorj in care a fost ales inca de la intrarea sa in Parlamentul Romaniei in anul 2004.
Astfel, traderul, care are in Romania afaceri de peste 300 de milioane de euro, opereaza trei silozuri in judetul Giurgiu cu o capacitate totala de stocare de 51.000 de tone, dar si o baza de receptie a cerealelor la Harsova in judetul Constanta cu o capacitate de 31.000 de tone.
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
Nu ma intereseaza acest aspect, dar este pacat ca nu poti sa ai o coloana vertebrala in politica romaneasca si sa te mai dai cel mai iubit si cel mai frumos primar din aceasta zona, dar de fapt tu sa vezi numai interesul tau privat si sa uiti de cetatenii simpli din oras.
Persoana marcanta a PSD Galati, careia Dumitru Nicolae ii datoreaza practic lansarea in competitia de edil sef al urbei, Ilie Platica-Vidovici considera ca Dumitru Nicolae s-a dovedit a fi un pariu pierdut pentru oras si galateni.
Satul exista in constiinta copilului ca o lume, ca unica lume mult mai complex alcatuita si cu alte zari, mai vaste, decat le poate avea un mare oras, sau metropola, pentru copiii sai. Atingem cu aceasta deosebirea esentiala dintre "sat" si "oras".
Seara, cand venisem, nu stiam nici de storurile care nu existau si nici de faptul ca, dincolo de balcon, cateva case mai departe, era un hotel cu o infatisare nepotrivita pentru un oras de provincie sau poate tocmai de aceea, cu doua turnuri mici si cu geamurile de sus sparte, prin care ziua se adunau porumbeii agatandu-se de marginea zidurilor dinafara, iar in timpul noptii roiau fluturii marunti imprejurul unui bec in cercuri din ce in ce mai dese, pana se loveau de el si cadeau ametiti aiurea.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Gandula analizat declaratiile mai multor politicieni din Dambovita, Olt sau Covasna, din care reiese ca acestia deruleaza afaceri pe bani publici. Astfel, prefectul judetului Dambovita, Iancu Caracota, este actionar la mai multe societati.
Organizatia TSD a PSD de Dambovita a venit cu mic cu mare sa ocupe locurile senatorilor si sa asiste la o prelegere a parlamentarului Adrian Țutuianu despre guvernarea Boc si Basescu.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
google-analytics.com