Cautare

577 de rezultate pentru "jucatori" (2.94 secunde)
A fost deja propusa o initiativa importanta pentru un nou rol al SUA in investigarea fenomenului OZN, implicand cooperarea Statelor Unite cu alte tari care cerceteaza rapoarte credibile, ca si publicarea rezultatelor." Aceasta abordare reprezinta un punct de referinta alternativ, deoarece el primeste sprijin din partea multor jucatori cheie care cunosc mecanismele guvernamentale.
"Avem nenumarate exemple in care se sponsorizeaza cluburile de fotbal, iar patronii cluburilor de fotbal vand jucatori cu milioane de euro si bagand banii in buzunar, fara sa plateasca impo-zite", a sustinut senatorul PD.
INNOTECH Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori din piata farmaceutica de contraceptive locale. - Va rog sa ne vorbiti despre cifra de afaceri, numar de angajati, filiale pe plan local?
Karel Bruckner a declarat ca "ceea ce s-a intamplat pe teren nu este un miracol, am jucatori de calitate. Accidentarea lui Koller este singurul lucru negativ al meciului.
Problema cu o prognoza despre cum va afecta referendumul jucatori politici si para-politici este ca nu am mai avut un asemenea proces pana acum.
Dezbaterea despre ce sunt OZN-urile are multi jucatori, multe teorii si directii, iar atunci cand o celebritate binecunoscuta se deschide spre acest subiect, opiniile lui pot avea efecte pe scara larga.
Unii spun ca nu se opresc pentru ca s-au enervat si vor sa se razbune pe casa de pariuri sau cazinou, pe ghinion sau pe blatistii care au aranjat meciul care a cauzat pierderea, in timp ce altii spun ca pur si simplu nu le place sa piarda, iar motivele enumerate de catre jucatori pot continua.
Una dintre solutii va fi aceea de renuntare la jucatori din afara orasului si utilizarea potentialului sportiv local", a concluzionat Zamfir Iorgus.
Propunerea surprinzatoare a lui Basescu a fost caracterizata de sursele citate ca un "gest de deschidere", in perspectiva unor ulterioare miscari politice. "Exact ca la poker, s-a facut deschiderea, si se asteapta miscarea celorlalti jucatori", au apreciat sursele respective.
Integrarea europeana ar putea oferi astfel principalelor partide politice oportunitatea de a se scutura de sicanele unor parteneri duplicitari precum PC dar si ocazia pentru stabilirea unor politici comune de anvergura europeana, dat fiind faptul ca PNL si PD au devenit de acum jucatori politici internationali.
Poate ca cei de la Corvinul pot fi multumiti cu un egal pentru ca nu au avut la dispozitie decat un lot de 15 jucatori pentru aceasta deplasare!
Atat echipele castigatoare, cat si cei mai buni jucatori vor fi premiati. In pauzele meciurilor, vor fi organizate concursuri de executare a loviturilor de la 11 metri, pentru tineri.
Autorul spunea despre Otet ca intretine la echipa o atmosfera buna de lucru, care satisface intregul lot de jucatori. De asemenea, intr-o alta nota apare si numele lui Emil Sandoi fost coleg cu Gica Popescu.
• Organizatorii Congresului sunt deopotriva si candidati (arbitri si jucatori in acelasi timp). In mod normal, in organizarea Congresului ar fi trebuit sa fie implicati in mod real toti candidatii, deciziile trebuind a fi luate in mod transparent si consensual.
Jucatori la mai multe capete, "decisi" sa sara dintr-o barca in alta daca este nevoie. Nu vreau sa generalizez. Participand la dezbaterile Comitetului Executiv National de luni, am fost foarte surprins sa constat impermeabilitatea la argumente, in numele unor intelegeri anterioare, de tip "cooperativa".
"Eu cred ca in acest moment, in conditiile in care PDL isi va impiedica parlamentarii sa ajunga la prezidiu pentru a vota si ii va tine in banci, in conditiile astea aritmetica parlamentara, asa cum a fost masluita de catre reprezentantii Puterii prin transferuri de jucatori, practic vom vota numai noi, cei de la PSD, cei de la PNL si cei de la PC.
Foarte mult va conta lobby-ul, din moment ce, de exemplul pe piata publicitatii compania care vrea sa exploateze aurul de Rosia Montana este unul din cei mai importanti jucatori.
Alte legi de pe ordinea de zi Pe langa toate aceste legi de maxima importanta strategica pentru jucatori politici, se mai pot adauga altele cu un impact, cel putin public, deloc de neglijat.
Pentru ca a primit doua semnale clare de la doi mari jucatori. Traian Basescu trebuie sa-si asume izolarea Romaniei pe plan international.
Unul va fi PDL, altul USL si al treilea ca marime si putere PP-ul lui Dan Diaconescu. Totusi, chiar si in acest context, tot raman pe dinafara cativa jucatori:
google-analytics.com