Cautare

664 de rezultate pentru "iulia roxana bulmez" (4.12 secunde)
Handbalista, care a contribuit decisiv la salvarea echipei SCM Craiova de la retrogradare, a anuntat conducerea clubului sa nu mai conteze pe ea in sezonul viitor deoarece va deveni mamica Roxana Han, centrul echipei feminine de handbal SCM Craiova, a anuntat conducerea clubului sa nu conteze pe ea in sezonul viitor deoarece a aflat ca este insarcinata.
Nico, Raluca Moianu, Roxana Iliescu, Corina Ungureanu sau Cornelia Crevean. ... Apoi, gazda evenimentului, Roxana Iliescu i-a invitat pe cei prezenti sa se bucure de un concert de zile mari sustinut de Nico.
Pentru ca stie care sunt problemele cu care se confrunta zilnic viitoarele mamici si va fi mama unui nou suflet frumos pentru a treia oara, Roxana Gabor - Iliescu, jurnalista, om de televiziune si graviduta in luna a saptea, va impartasi si sprijini viitoarele mamici astfel incat cele noua luni de sarcina, dar si primele luni ale maternitatii sa fie un vis frumos si implinit.
Declaratiile cu care este citat in presa consulul general al Romaniei la Torino, Iulia Buje (foto), ridica unele semne de intrebare si, ca urmare, orice clarificare este binevenita in acest caz, au declarat surse diplomatice.
Unirii - Piata Unirii - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Burebista - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Basarabia - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - dreapta, pe Bd.
De cand au divortat, Iulia si Mihai Albu nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, pana recent, cand si-au facut aparitia la Celebrity Awards.
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
In 2008, Iulia Fratila a disparut din atentia publicului. ... La ultima ecografie a iesit ca tumoarea s-a calcifiat si nu mai reprezinta un pericol, iar Iulia poate zambi din nou. ... Iulia Fratila nu a avut cancer, iar diagnosticul care i s-a pus atunci a fost de mastoza fibrochistica.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu. ... Iulia Popescu.
Iulia Bara Gaciu de la firma CASA GACIU participa in acest week-end la Food Revolution de la Gradina Verona.
Mihai David, Petre Ninosu, Ion Predescu, Iulian Dumitru Popescu, Roxana Bichel, Gheorghe Leonard Cazan, Romica Tomescu, Cristian Colteanu, Andrei Popescu, Dan Jurcan etc. ... Una dintre aceste aparitii este cea a "celebrei" Roxana Bichel, implicata in scandalul Zambaccian.
Invitata la ”Acces Direct”, emisiune prezentata de Simona Gherghe la Antena 1, Roxana Iliescu a recunoscut ca va fi din nou mamica. ... Roxana este insarcinata! ... Roxana Iliescu s-a casatorit in vara anului 2014 cu Paul Gabor despre care spune ca este barbatul visurilor ei.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3. ... Roxana Iordache nu crede o iota din "conflictul" Ghita-Vantu, la fel cum nu crede o iota din "razboiul" Basescu-Blaga.
Colaborarea dintre Roxana Nemes si cantaretul cipriot de culoare Admiral C4C este una de succes.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu. Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Dar si cu obiecte din lemn pictate cu motive naive de sotia mea, Roxana.
Roxana Iliescu ne-a transmis un comunicat de presa intitulat "Israel Buium aduce show-ul din Las Vegas in Bucuresti!", pe care il puteti citi in continuare. ... Roxana Iliescu: ... In Romania, ambasadoarea lui Israel Buium este insasi Roxana Iliescu, cunoscuta pentru afinitatea pe care o are fata de acest univers.
La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia adopta Rezolutiunea care confintea unirea tuturor romanilor din Transilvania si Banat cu Romania, creandu-se astfel pentru prima data Ramania, asa cum o cunoastem noi astazi.
Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
google-analytics.com