Colaborarea dintre Roxana Nemes si cantaretul cipriot de culoare Admiral C4C este una de succes. Cei doi artisti se pregatesc acum pentru un turneu in tara, care va incepe cu data de 27 februarie la hotelul de gheata de la Balea Lac si va continua toata luna martie in mai multe orase din Romania. Si pentru ca piesa "Boom Bang" pe care cei doi o canta impreuna se bucura de un succes international (a castigat "Best Reggae Dancehall Song" in Amsterdam in 2013), in aprilie Admiral C4C si Roxana Nemes vor pleca, impreuna cu managerul lor Radu Groza, in America.
Invitati fiind sa sustina mai multe concerte in SUA. O invitatie speciala a venit din partea Universal Boxing Federation la Ballroom Battle Royale, care va avea loc la Turner Hall Ballroom, pe 25 aprilie in orasul Milwaukee. Dar pana atunci, chiar azi, de Valentine’s Day, pe 14 februarie, Admiral C4C va sustine un concert la Toledo in Predeal, bineinteles, tot alaturi de apetisanta blondina Roxana Nemes, caci vor canta si piesa "Boom Bang", primul duet realizat impreuna cu cantaretul cipriot.
Admiral C4C pregateste multe alte surprize.
Va urma o alta colaborare cu un cantaret foarte talentat din Romania, dar intre timp artistul de culoare inregistreaza in Germania un featuring de senzatie cu un nume pe care nu il dezvaluie inca, iar de Valentine’s Day lanseaza o piesa solo, "Sid Don", produsa de Gospel On The Beat.