Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (3.29 secunde)
Inca din 2011, cand domnul Senator era presedintele Grupului Interparlamentar Romania-Italia, s-a implicat activ in sustinerea acestui proiect pe care il putem defini, fara lipsa de modestie, cel mai important eveniment al comunitatii romanesti din Italia.
Dupa ce a venit in tara, unde a petrecut doua saptamani alaturi de cei doi copii ai sai, Raluca Zenga a plecat in Italia, la Genova, la sotul sau, Walter Zenga, care antreneaza acum in seria A, la echipa Sampdoria.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
- ora 20:30 - 23:00- Program oferit de ansambluri folclorice din Romania, Bulgaria, Italia, Muntenegru, Serbia si Slovacia.
Italienii vand in principal in Italia si se adreseaza segmentului Ho.Re.Ca. ... In Italia, cei de la Salumificio Sant'Orso au doua fabrici: ... Materia prima vine pregatita din Italia. Noi o prelucram si pleaca inapoi in Italia.
S-a intors recent dintr-o calatorie in Italia, Austria, Elvetia si Budapesta. ... In Italia, de exemplu, unde am fost de curand, un baiat s-a tinut dupa mine cateva ore, ca sa se fotografieze cu mine. ... Italia, Ungaria, Austria si Elvetia.
Motiv pentru care, daca tragem linie inaintea ultimului meci care va mai conta, adica finala de duminica de la Berlin, vom constata, amar, ca Mondialul german o sa intre in istorie cu prelungirile semifinalei Italia - Germania si cu evolutia lui Zinedine Zidane, poate ultimul mare reprezentant al unei generatii si al unui tip de jucator care n-a pacalit niciodata fotbalul.
S-a incheiat Cupa Mondiala, iar campioana, Italia, a iesit la capatul unui joc in care invingatoarea a fost decisa prin loteria loviturilor de departajare. Despre finala de duminica, Franta -Italia (3-5 )(1-1) se va scrie mult timp, subiecte sunt destule.
Fie acesta a fost factorul declansator, fie a fost scanteia care a aprins jarul ce mocnea de mai multa vreme in sufletele italienilor care traiau zi de zi alaturi de romanii plecati la munca in Italia.
Am prieteni in Italia. ... In situatia mea sunt multi dintre cei care au lucrat vreodata in Italia sau si-au intemeiat chiar o familie acolo. ... Prima data cand am fost in Italia, ma asteptam sa fiu legitimata la fiecare colt de strada, sa fiu respinsa in restaurante si magazine.
Coalitia condusa de Giorgia Meloni a castigat alegerile din Italia. Fratelli d'Italia, Liga Nordului si Forza Italia obtin 45%, conform exit poll-urilor.
In Italia se difuzeaza documentare despre romani. ... Am primit ieri o inregistrare a unui film difuzat la o televiziune in Italia despre preferintele sexuale ale sotilor Ceausescu. ... Si ca, de 5 ani, de cand sta in Italia, nu a vazut astfel de afirmatii pe post.
Undeva, in Spania, un grup de hoti isi facea treaba, neuitand ca la fiecare spargere sa arunce si cateva cuvinte in limba romana, iar in Italia, intr-un fel sau altul, ni s-a pus stampila, Franta ne-a refuzat dreptul de a munci pe teritoriul ei, iar toate acestea fac parte din imaginea pe care am lasat-o noi Europei.
Asa a castigat si Banel concursul de maraton din meciul cu Franta, asa am reusit marea performanta sa plecam cu coada intre picioare dintr-o grupa in care eram pe cai mari dupa doua remize cu Italia si Franta, chiar echipele care au jucat finala mondiala de acum doi ani.
Spre exemplu, un roman stabilit in Italia a reusit in sase ani sa-si aduca sotia si cei trei copii, pe care i-a inscris la o scoala din localitatea in care s-a stabilit.
Cunoscuta pentru faptul ca a realizat peste 135 de proiecte pentru Romania, gale, campanii umanitare, emisiuni in tara, cat si in America, Italia si Spania, ea a avut intotdeuna grija de imaginea ei si de aparitiile publice.
Astfel, au identificat un autotir din care erau descarcate 40.000 de cartuse calibrul 12, ce proveneau de la o firma din Italia.
Cei mai multi romani lucreaza in Italia si in Spania. ... Italia este atractiva pentru romani. ... Regret ca dupa Italia, acum si in Irlanda de Nord rromii din Romania sunt victimele rasismului.
Astfel, importante capitaluri investite sau care urmeaza a fi cheltuite in urmatorii 5-7 ani pentru realizarea unor proiecte imobiliare amplasate pe teritoriul romanesc apartin unor investitori din state cu economii dintre cele mai puternice la nivel mondial precum Israel, Italia, SUA, Belgia, Australia, Germania, dar si din alte tari de unde putini s-ar fi asteptat sa vina intreprinzatori interesati sa-si cheltuiasca banii pentru dezvoltarea sectorului imobiliar mioritic, cum ar fi Lituania, Turcia, India sau China.
41 de romani au decedat in Italia anul trecut Maroc, Romania si Albania sunt statele din care provin cei mai multi cetateni victime ale accidentelor de munca, totalizand 40% din totalul denunturilor si 47% din totalul cazurilor mortale.
google-analytics.com