Cautare

22013 de rezultate pentru "isj satu mare sedinte publice" (3.37 secunde)
Reforma achizitiilor publice, un pas vital pentru eficientizarea cheltuirii banului public.
Isi mai aduce cineva aminte, ma intreb eu, retoric, de cele patru sau cinci sedinte de guvern comune romano-ungare ? ... Premierul Calin Popescu Tariceanu aprecia si el ca organizarea unor astfel de sedinte guvernamentale va contribui esential la realizarea si dezvoltarea proiectelor comune dintre cele doua tari.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Astfel, din stenograma acelei sedinte - document in care se consemneaza in mod fidel cele discutate - rezulta urmatoarele: ... In continuarea lucrarilor aceleiasi sedinte, inainte de a incepe procesul de votare, presedintele Consiliului Judetului Galati a atras din nou atentia consilierilor judeteni asupra modalitatii efective de vot:
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
El a reconfirmat recent ca cele mai multe sedinte in care clarvazatorii au vazut OZN-uri sau extraterestri au fost facute in afara unor cerinte ale vreunei agentii guvernamentale. ... Atwater a remarcat ca aceste sedinte, doua din multe altele, par sa confirme existenta acelor baze.
Luni, 7 iunie, premierul va prezenta in Parlament cele doua proiecte legislative, unul privind echilibrul bugetar si al doilea referitor la pensii, in doua sedinte succesive convocate in aceeasi zi, prima la ora 16:00, a doua la ora 17:00.
Analiza tehnica arata, în cazul Rompetrol Rafinarie (RRC), ca volatilitatea si lichiditatea titlului a fost în scadere în ultimele sedinte, presiunea la cumparare manifestând-se doar în zona nivelului de 0,122 lei.
Analiza tehnica arata, în cazul Rompetrol Rafinarie (RRC), ca volatilitatea si lichiditatea titlului a fost în scadere în ultimele sedinte, presiunea la cumparare manifestând-se doar în zona nivelului de 0,122 lei.
Legea achizitiilor publice a fost votata in unanimitate in Plenul Senatului / COMUNICAT DE PRESA In sedinta Plenului Senatului din data de 9.02.2016, a fost votat proiectul de lege privind achizitiile publice, cu 87 de voturi pentru si 0 voturi impotriva.
Referitor la acest prejudiciu, solicit Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa efectueze cercetari sub aspectul infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si /sau de neglijenta in serviciu impotriva presedintelui ANI, Catalin Macovei, si a secretarului general Horia Georgescu.
Luari de cuvant 21(in 18 sedinte), luari de cuvant in BP 61 (in 62 sedinte), Proiecte de hotarare initiate 2 2. ... Propuneri legislative 25, intrebari si interpelari 8, luari de cuvant 5 ( in 5 sedinte), declaratii politice 3 3.
Aceasta decizie a fost luata ieri in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent National al Partidului Democrat Liberal.
Pretul fixat, cu toate ca terenul avea lipsurile mentionate mai sus, a fost de 15 euro/m2, pret considerat a fi prea mare de delegatia grupului suedez. ... Cea mai mare parte a consilierilor locali, precum si reprezentantii oamenilor de afaceri au considerat pretul ca fiind exagerat.
Lucrarile publice reprezinta sursa cea mai importanta de venit pentru societatile de constructii. ... Este o degringolada totala in acest domeniu al lucrarilor publice. ... Firmele contestatare fac acest lucru iresponsabil sau cu tenta, stiind ca nu au nimic de pierdut, in timp ce lucrarile publice sunt blocate.
Prezenta celor noua parlamentari botosaneni in perioada septembrie - decembrie 2009, extrasa din raportul de monitorizare publicat de Institutul de Politici Publice (IPP) scoate in evidenta doua situatii, respectiv cei care au participat la un numar mare de sedinte si cei care au gasit aproape in permanenta alte prioritati.Conform topului prezentelor in plenul Parlamentului, cel care detine cel mai slab rezultat este deputatul PSD, Andrei Dolineaschi, care a inregistrat o prezenta de doar 16%.
Deocamdata nu m-am gandit la ISJ. ... In legatura cu presedintele Nicusor Constantinescu, caruia i-ati contestat, si dumneavoastra, si colegii, legalitatea numirii, in contextul unei sedinte de Consiliu controversate, ce veti face, acum, ca sunteti prefect?
intocmeste proiectul Programului anual al achizitiilor publice de produse, servicii si lucrari pe baza necesitatilor obiective identificate in functie de fondurile alocate prin bugetul anual, il inainteaza spre avizare conducatorului Biroului resurse umane/juridic/economic/administrativ si il supune aprobarii ordonatorului principal de credite;
Insa nu a fost numai asta, o evolutie favorabila a avut si segmentul petrolier, unde au crescut volumele tranzactionate si unde au existat sedinte de cresteri notabile a cursurilor, semne ale unei posibile intrari la cumparare a marilor investitorilor.
De asemenea, PRM nu a publicat donatiile încasate în anul 2004, în suma de peste 200.000 de lei, primite de la 41 de donatori, iar UDMR nu a facut publice donatii de 162.530 de lei.
google-analytics.com