Cautare

577 de rezultate pentru "isj arges" (6.36 secunde)
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Multumim pentru sprijin domnului Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, doamnei Mihaela Motateanu, inspector scolar general al ISJ Dolj, si domnului Pavel Badea, de la CS Universitatea, care anul acesta a platit transportul si a mai dat si o suma de bani.
Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
Vorbesc aici de trubadurul Catalin Enica, fostul inspector general adjunct, actualul inspector general adjunct, acum si pururea si-n vecii vecilor... Motivatiile pentru care Enica face inca ce vrea pe la ISJ sunt mai multe.
La un alt liceu, tot pentru a-si avertiza elevii, profesorii au scris pe tabla ora si scopul raidului politiei. Consecinta a fost ca politistii, insotiti de inspectorii ISJ, n-au gasit nici un elev la crisme.
Pentru scolile si cluburile cu program sportiv se aloca o suma medie de 213.000 de lei, in timp ce pentru palatele copiilor cu sectii de club sportiv scolar suma medie alocata este de 213.000 de lei, iar pentru Centrele Nationale de Excelenta pe discipline sportive se aloca o suma fixa de 284.645 de lei pe unitate", spune Liliana Antonescu, inspectorul scolar general al ISJ Bihor.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu. Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges.
In Arges, consilierul judetean Iulian Fratica (ex-PC) s-a inscris in PD. Tot in PD au intrat cateva zeci de consilieri locali, precum si viceprimarul din comuna Priboieni, care a fost ales pe listele PSD.
Politic Scandal de proportii in PD-L Arges dupa ce unor candidati la fotoliile de consilieri locali la Pitesti li s-ar fi cerut sa dea mai multi bani pentru campania electorala.
In centrul orasului Topoloveni a izbucnit un conflict spontan generat de caravana PD-L, condusa de candidatul la functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges, Cristian Boureanu.
O decizie privind guvernarea va fi luata astazi de catre pesedisti in cadrul Comitetului Executiv, convocat in judetul Arges la Calinesti.
3 Arges cu 17.347 voturi. La scurt timp, senatorul UDMR Gyerko Laszlo este ales membru in Consiliul Concurentei. Din motive de incompatibilitate el si-a anuntat demisia din Senat.
Premierul nu are nevoie sa isi bata cuie in talpa - se vor scoate din nou la parada Matusa Tamara, Zambaccianul, dosarele lui Serban Mihailescu, ale baronului Nicolescu de la Arges- cel cu lesinul in direct, orice pentru a-l plasa intre ciocanul partidului si nicovala opiniei publice.
un complex format din termocentrala Turceni si hidrocentralele Curtea de Arges si Hateg; al doilea complex format din hidrocentralele din Ramnicu Valcea si termocentralele Isalnita, Craiova, Constanta Palas;
Deputatul Adrian Miutescu, liderul PNL Arges a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca va avea loc o remaniere in cel mult doua saptamani.
Un tanar a fost prins cu hasis in lenjeria intima, dupa ce masina acestuia a fost oprita de politisti pentru un control de rutina pe raza localitatii Bascov, judetul Arges.
Franciza Mikit este disponibila in toata tara, insa in zonele Bacau, Buzau, Focsani, Arges si Bucuresti se pot semna contracte de franciza doar cu investitorii cu capacitate financiara mare.
In cele patru zile de joc se vor afla fata in fata Parlamentarii si CSS Mangalia, Parlamentarii si Ziaristii (alesi, probabil, dupa criterii stiute probabil doar de partidul aflat in opozitie, pentru ca invitatiile pentru toata lumea au intarziat sa apara), Cantaretii (l-am si zarit pe Kamara, jumatatea „neagra“ a formatiei Alb-Negru) si Rapid, Farul si FC Arges.
Vreau sa fie foarte clar, nu sunt dispus sa fac nici o concesie pe acest subiect, nici un compromis“, a declarat ieri - la conferinta organizatiei judetene Arges a partidului - presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu.
google-analytics.com