Cautare

645 de rezultate pentru "ionut galani" (2.90 secunde)
Ionut Lupescu (53 de ani) continua "razboiul" cu Nicolae Badea, pe care-l vede drept unul dintre principalii vinovati pentru faptul ca Dinamo a ajuns in Liga 2.
De la inceputul anului avem o scadere cu 40% a numarului de persoane decedate din accidente rutiere",a spus Ionut Vlasceanu, sef serviciu Politia Rutiera din sectoarele 1 si 4. ... Le recomandam soferilor sa poarte centura de siguranta si sa respecte regulile de circulatie", a mai spus Ionut Vlasceanu.
In urma impactului violent, soferul si Ionut Mitri, de 20 de ani - pasagerul din dreapta-fata - au fost aruncati din masina. Soferul a murit pe loc in urma impactului, iar Ionut Mitri a fost gasit in viata, la aproximativ 20 de metri de masina.
Ionut de 22 de ani, I. ... Ionut, A. Niculae, I. Cristian, I. Constantin in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu C.
IONUT de 29 de ani, F. ... IONUT, F. LILIANA si S. ELENA in stare de retinere si sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie cu cele doua tinere in stare de libertate.
Ionut 35 de ani, din Bucuresti, reprezentantul unei societati comerciale cu sediul social in Bucuresti, care oferea spre vanzare 39.900 kg de pepeni verzi, in valoare totala de 25.935 de lei. ... Ionut in stare de libertate.
Totodata, concubinul educatoarei, Ionut Popa, a fostcondamnat la 7 ani de inchisoare cu executare, in acelasi dosar, instanta hotarand sa confiste de la acesta uneltele folosite la spargerea apartamentelor.
Ionut de 23 de ani, R. ... Ionut, R. Cristian si I. Madalin in stare de retinere, urmannd a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 si Judecatoriei Sectorului 2, cu propunere de arestare preventiva.
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Iustin Popescu - Ionut Balaur, Adrian Scarlatache, Guilherme Garutti - Ionut Radescu, Mihai Lixandru, Lucian Dumitriu, Razvan Trif - Moussa Sanoh, Bogdan Rusu, Alexandru Buziuc Rezerve:
Fl. Matei, 1. Ailiesei Absenti: Ongaro (accidentat) Antrenor: Ionut Badea Gaz Metan Medias: ... Soponar Razvan Ionut (Baia Mare - Maramures)
Fostul jucator al lui Dinamo Bucuresti, Ionut Nedelcearu (26 de ani), care a retrogradat cu Crotone din Serie B, este pe placul managerului general de la FCSB.
Au trecut 14 ani de la moartea marelui artist Ion Dolanescu, fiul sau Ionut a organizat un parastas special in memoria tatalui.
Povestea de succes a lui Ionut Rusu. Comediantul face senzatie pe internet si are milioane de vizualizari la fiecare clip.
Ionut Lupescu a fost numit in fruntea Academiei Clubului Sportiv Dinamo. Intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Ionut Popa, presedintele CS Dinamo, cei doi l-au acuzat pe Nicolae Badea, fostul actionar al echipei de fotbal, ca pune bete in roate construirii noului stadion.
Ionut Trifan, 25 ani, sofer, Bucuresti: "Parerea mea e ca cei care administreaza plajele ar trebui sa le si curete si sa aiba grija de ele.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
Favoritii pentru preluarea postului de prefect sunt fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, Marius Roman, si directorul Societatii BEGA-MECANICA din Negresti Oas, Ionut Rus.
Radu Bud i-a avut contracandidati pe colegii sai de partid Marius Roman si Ionut Rus, singurii care au primit, de altfel, numarul necesar de voturi din partea conducerii judetene a PNL Satu Mare in acest sens, dar si pe democratii Claudiu Ardelean si Vasile Lohan, precum si pe umanistul Radu Pop.
Ministrul Finantelor a linistit spiritele Ministrul Ionut Popescu, care a participat la instalarea lui Cazacu, considera ca “asperitatile“ vor disparea.
google-analytics.com