Cautare

645 de rezultate pentru "ionut galani" (2.56 secunde)
Protestatarii au scandat, mai intai, "Ionut, Ionut!", iar apoi au cerut demisia edilului-sef al Capitalei, strigand "Jos Oprescu! si "Demisia!".
Legea care ii vizeaza a ajuns la Curtea Constitutionala, acolo unde Ionut Anghel, copilul de patru ani mancat de maidanezi, nu va mai ajunge niciodata. Pentru ca, cine stie ce-ar fi putut ajunge Ionut in viitor?!
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
De la eveniment, nu au lipsit Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Sanatatii- Dorel Sandesc, Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne- Raed Arafat, Secretarul General in cadrul Ministerului Sanatatii- Florin Puscau, Directorul General Ministerul Sanatatii- Ionut Sebastian Iavor, Prefectul Capitalei- Nicolae Petrovan, Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti- Catalin Cirstoiu, Senatorul Adrian Anghel, General de Brigada, Directorul General DGJMB- Viorel Daskalu, Inspectorul Sef Inspectoratul de Jandarmi Judetean Ilfov- Colonel Enescu Bogdan.
Senatorul Ionut Vulpescu a publicat pe blogul sau un articol intitulat: DE 10 ANI IN UNIUNEA EUROPEANA, pe care il puteti citi in continuare.
Matei Ionut Gabriel) Descriere hernie inghinala Hernia inghinala are ca si cauza principala scaderea rezistentei musculaturii peretelui abdominal in zona inghinala, urmata de aparitia unei umflaturi in aceasta zona.
Senatorul Ionut Vulpescu a postat pe pagina sa de facebook un text dedicat presedintelui Ion Iliescu, prilejuit de aniversarea zilei de nastere a fondatorului PSD.
Cosmin Ionut Morteanu de la brandul Tuica si palinca de pruna de Spiridoni este prezent cu un stand cu produse in curtea MTR.
Astfel, ministrul Finantelor Publice a primit o propunere (nu indecenta), de la o batrana fara urmasi, insa fermecata de prestanta si de inteligenta debordanta a acestuia, propunere ce consta in - nici mai mult, nici mai putin - a accepta averea femeii de 85 de ani, pe care i-o lasa cu draga inima lui Ionut Popescu.
Gura tirgului zvoneste ca Ionut Popescu, ministrul Finantelor, s-a cam saturat deja de jobul sau si sopteste in dreapta si-n stinga ca se va retrage "prin septembrie, cel tirziu octombrieā€¯.
Ionut Chirila (55 de ani), antrenorul de la Academica Clinceni, s-a aratat extrem de deranjat dupa ce a fost ironizat de Ion Craciunescu pentru declaratiile facute la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 0-2.
Ionut Lupescu, fostul mare international roman, este de parere ca FRF a discutat cu Gheorghe Hagi, Razvan Lucescu si Dan Petrescu despre o posibila venire la echipa nationala doar ca sa puncteze la imagine, stiind ca cei trei vor refuza sa devina selectioneri.
Asta, dupa ce un membru marcant al PNL, care mai este si ministru de Finante, Ionut Popescu, spunea presei ca taxa ar putea creste cu pana la trei procente, ajungand astfel la 22%.
Alina si Ionut au facut in casa echipa buna la "comentat", dar oare, ar face echipa buna impreuna si pe plan sentimantal?
Florin Gardos, care a fost declarat liber de contract pe 19 ianuarie, a povestit momentul amuzant in care Ionut Chirila a fost scos de pe grupul de Whatsapp.
Liberalii sustin ca sunt bani pentru majorarea pensiilor fara sa se faca o modificare a PNRR, asa cum a solicitat PSD. Declaratia a fost facuta marti, de purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, in cadrul unei conferinte de presa.
Maria Constantin si Ionut Dolanescu vor avea o colaborare impreuna. Artista a dezvaluit ca va face o piesa cu celebrul interpret, deoarece il considera un om foarte misto si au un grad de rudenie mai indepartat.
Pina atunci ne vom ghida dupa "Codul lui Ionut Popescu ", adoptat in vara de Parlament, dar contestat atit de Opozitie, cit si de Putere, premierul Tariceanul executindu-l chiar public pe fostul titular de la Finante.
Ionut Lupescu si-a incheiat mandatul de la Federatia de Fotbal din Arabia Saudita, unde a ocupat functia de director tehnic, si ar fi dorit de Dinamo.
Ionut Lupescu (53 de ani), dublu campion al Romaniei cu Dinamo si de trei ori castigator al Cupei, si-a exprimat tristetea si a aratat cu degetul catre cei care au condus echipa in ultimii ani, pe care-i considera responsabili de retrogradarea in Liga 2.
google-analytics.com