Cautare

645 de rezultate pentru "ionut galani" (2.66 secunde)
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
De exemplu, in colegiul care l-a facut senator pe Crin Antonescu votul popular a fost cistigat de Ionut Popescu.
Deputatul PSD Ionut Vulpescu a dat citire unei scrisori trimise cu prilejul evenimentului de Hannes Swoboda, presedintele grupului socialist din Parlamentul European, in care acesta a aratat ca o aniversare este intotdeauna un prilej pentru evaluare, un exercitiu pentru memoria noastra istorica si politica care ne reaminteste cine sunt social-democratii si de unde provin.
Deputatul Ionut Vulpescu, a condamnat, intr-o declaratia politica, incercarea lui Emil Boc de a instrumentaliza regionalizarea. ... PSD, a mai spus Ionut Vulpescu, a sustinut si sustine pe mai departe dezvoltarea economica a tuturor regiunilor tarii, in interesul cetateanului.
Tipul infect care trebuie trimis la marginea societatii" Deputatul PSD Ionut Vulpescu sintetizeaza cele doua mandate ale presedintelui Traian Basescu plecand de la un text al lui Marin Preda despre "neobosita inventivitate a tipului infect".
La capitolul explicatii, ministrul Ionut Popescu vorbeste atit despre efectul scaderii fiscalitatii, cit si despre frica pe care au capatat-o brusc rau-platnicii. ... Pentru ministrul Ionut Popescu este o dovada a principiului ca taxele mai mici ii face pe oameni mai bun platnici.
Bancile si societatile de brokeraj vor avea la dispozitie o luna pentru a-si adapta programele IT la noile impozite care vor fi aplicate la dobinzile bancare si cistigurile de pe piata de capital, anuntate de Ministerul de Finante, a afirmat la Senat, ministrul de resort Ionut Popescu, la finalul unei intrevederi cu parlamentarii coalitiei guvernamentale.
Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a declarat ieri, citat de Mediafax, ca rectificarea bugetara va fi aprobata, cel mai probabil, dupa vizita expertilor Fondului Monetar International (FMI), adica spre sfarsitul lui iunie.
Directorul executiv al Fundatiei "Terra Mileniul 3", Ionut Apostol, ne-a declarat ca actiunea de informare "Alege energia curata!", care va poposi in perioada 2 iulie - 18 august in 13 mari orase mari din tara, are ca scop prezentarea unor cazuri de succes privind utilizarea surselor regenerabile de energie astfel incit sa se inteleaga rolul important pe care acestea il au in protectia mediului.
Aceasta si-a început activitatea în urma cu sase-sapte luni, prin asocierea a trei prieteni - Bogdan Buzatu, Marian Balica si Ionut Pârvu. ... Ionut a stat zece ani în Italia.
Aceasta si-a început activitatea în urma cu sase-sapte luni, prin asocierea a trei prieteni - Bogdan Buzatu, Marian Balica si Ionut Pârvu. ... Ionut a stat zece ani în Italia.
Exista un plafon exprimat ca procent din PIB pentru acest tip de cheltuieli, dar si o valoare absoluta, pe care nu are voie sa o depaseasca", a declarat pentru gandul Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank.
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
Laurentiu Vanatoru, Marius Ciortea, Adrian Briscan, Marian Bala, Ionut Ion, Filip Todor, Milos Gavrilovic - (libero). ... Nicolae Ghionea, Ionut Teleleu, Ionut Rus si Cristian Pop.
Ne va ajuta si pe noi, dar si pe el, pentru ca vine dupa o accidentare si are nevoie de jocuri oficiale", a comentat Paul Raducan, explicand ca revenirea lui Ionut Rotaru dupa accidentarea suferita in returul sezonului trecut este cel mai mare castig pentru formatia sa.
Andrei Bobonete - Andrei Crangus, Ionut Popescu, Alex Olteanu, Raul Constantinescu, Cristi Opritoiu, Adrian Nichifor, Titi Serban, Andrei Dobre, Stefan Baiaram, Marius Sultan, Alex Garbita, Aurel Manciu, Hristos Vadasis, Ionut Simeanu, Florin Grigorascu, Mario Modora, Ionut Carstea.
Mihai Popescu, Ionut Irimus - Ionut Ramba (4 goluri), Andrei Mihalcea (4), Valentin Ghionea (3), Marius Sadoveac (3), Cristian Fenici (1), Mihai Rohozneanu, Marius Novanc (1), Alexandru Csepreghi (4), Dragos Oprea (4), Ionut Georgescu (3), Dan Savenco, Ciprian Sandru (2), Nicusor Negru (1), Florin Dospinescu (2).
Duminica seara, la emisiunea TV Sinteza Zilei, Mircea Badea a comentat ironic noul look al prietenului sau Mihai Gadea, zicand ca l-a confundat cu un coleg de la Antena 3 (Ionut Cristache), din cauza barbii si a ochelarilor. - Ai imprumutat ochelarii de la Ionut Cristache?, l-a intrebat Badea.
Nu stiu care au fost rationamentele si - mai ales - calculele care au stat la baza acestei numiri (poate ca ideea de a mai atenua afronturile aduse liderului istoric de neghiobiile debitate de tovarasul de excursii in Dubai al premierului), dar Ionut Vulpescu pare sa se dovedeasca omul potrivit la locul potrivit.
google-analytics.com