Cautare

645 de rezultate pentru "ionut galani" (2.79 secunde)
HotNews.ro informeaza Ionut Vulpescu: S-a stins unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, scrie Agerpres.
Senatorul Ionut Vulpescu a sustinut in plenul Senatului o declaratie politica intitulata: ... Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi.
Anticarul Ionut Domsa din Cluj a venit la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu obiecte deosebite, unele dintre ele de colectie.
Ionut Dolanescu a aflat ca a devenit tata pe cand se afla in drum spre Rovinari. ... Proaspatul parinte, care mai are doi copii cu violonista basarabeana Doinita - Vlad Ionut (6 ani) si Maria (4 ani)-, si-ar fi dorit ca sotia lui sa nasca in Statele Unite.
Ionut Vulpescu a postat pe Facebook un text pe care il puteti citi in continuare: ... -------------- Ionut Vulpescu este un politicin roman, fost consilier al presedintelui Romaniei Ion Iliescu.
Daniel Ionut Derioiu. ... Daniel Ionut Derioiu a preluat, joi, functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU), a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Viorel Seredenciuc, potrivit Agerpres.
Guvernul a primit raspunsul FMI la scrisoarea trimisa la Washington de catre ministrul Ionut Popescu. ... una care sustine renuntarea neintirziata la acord (idee la care s-a referit zilele trecute si ministrul finantelor Ionut Popescu), alta care crede ca guvernul nu va avea de ales.
IONUT de 23 de ani, S. ... IONUT, cu autoturismul marca Dacia Papuc, valoarea prejudiciului fiind estimata la suma de apoximativ 1500 lei, care a fost recuperata integral. ... IONUT, S.
IONUT de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. ... Ionut, care de la spital a fost indrumat la domiciliu. ... Ionut a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
IONUT de 22 de ani din jud.Teleorman. ... IONUT l-a lovit cu cutitul pe L. ... IONUT a fugit iar victimele au solicitat ajutor prin Serviciul 112.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Ionut Chirila a vorbit despre parcursul nationalei antrenate de Mirel Radoi si despre generatiile de juc "Atat timp cat nu se vor numi oameni pe criterii de competenta, vom ajunge in situatia asta.
Tactica de negociere a sefilor de la FRF, comparata cu mersul "la targ" de Ionut Lupescu Lupescu a punctat ca dupa plecarea lui Radoi, sefii de la FRF nu au avut vreun plan specific, ci au negociat ca "la targ" cu diversti antrenori.
Fostul director ADPP, contestat de unii consilieri dupa… sapte luni Tot in cadrul sedintei de consiliu au fost numiti oficial in functii directorii general ai ADPP, Nicolae Bacila si ai Serviciului Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica, Ghiulgian Membulat, precum si cei doi consilieri locali, directori executivi ai acestui din urma serviciu, Ionut Vaida si Ionut Diaconu.
Pe buletinele de vot va mai figura si Ionut Georgescu (Partidul Ecologist Roman), a carui cerere de renuntare la candidatura a fost respinsa de Biroul Electoral de Circumscriptie, ca tardiv formulata.
Mihai Razvan Ungureanu, Teodor Atanasiu, Mihai Voicu, Vasile Blaga, Laszlo Borbely, Ionut Popescu, Gheorghe Flutur, Monica Macovei si Cristian David.
Potrivit Mediafax, o propunere cel putin curioasa a facut si liberalul Catalin Micula, care a cerut inlocuirea lui Ionut Popescu cu Theodor Stolojan la Ministerul Finantelor In privinta Executivului, mai multi liberali au criticat activitatea unora dintre membrii Guvernului, cerand o remaniere urgenta.
Piata imobiliara din Romania nu se confrunta cu o criza deoarece aceasta este abia la inceput si mai are nevoie de aproximativ 200 de ani pentru a ajunge la saturatie, considera seful departamentului rezidential al CB Richard Ellis/ Eurisko, Ionut Bordei."Cumparativ cu restul Europei si Statele Unite, in Romania nu avem de-a face cu o criza.
"La standul nostru, iubitorii de arta au putut cumpara icoane traforate - intre 250 - 350 RON, triplet - la 350 RON, icoana pe lut ars, cu Fecioara Maria - la 210 RON, icoana sculptata in lemn, cu Fecioara Maria cu pruncul - la 450 RON", ne-a spus Ionut Onica, nepotul artistului Liviu Balac.
In cadrul unei conferinte de presa, consilierul local liberal Ionut Stroe a declarat ca aprobarea Legii lustratiei initiate de mai multi parlamentari liberali ar putea face multe victime in cadrul vietii politice si administrative locale si a mentionat si cateva nume "la indemana".
google-analytics.com