Cautare

2858 de rezultate pentru "ionascu emil" (3.50 secunde)
Emil Boc si Adriean Videanu se afla deocamdata in carti pentru preluarea presedintiei PD. Incepand de saptamana viitoare, primarul Clujului, Emil Boc, va asigura interimatul la presedintia partidului pana la Conventia Nationala a PD din mai 2005.
Si nu unul oarecare, ci chiar impotriva fostului presedinte Emil Constantinescu.
- Fostul presedinte Emil Constantinescu spune ca politica externa a Romaniei in plan regional s-a prabusit, iar politica relatiilor dintre Bucuresti si Chisinau trebuie schimbata.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat. ... Dar Emil Boc iese si spune ca noi am castigat toate alegerile.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Vicepresedintele Cezar Preda - cu o motiune social-democrata - va incerca sa-i infrunte singur la Conventia Nationala pe Emil Boc si pe Adriean Videanu. ... Motiune pentru fostul lider Liderul PD, Emil Boc, a depus duminica motiunea populara “Romania prospera.
Emil Boc va castiga sefia PD, dupa ce ieri contracandidatul sau Cezar Preda s-a retras din cursa.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, candidat unic pentru sefia partidului la Conventia din 25 iunie, si-a lansat in teritoriu, in mai multe orase, motiunea populara, “Romania prospera, Romania Democrata“.
Liberalii, prin vocea parlamentarului Emil Strunga, declara ca doar prin organizarea de noi alegeri pot fi alungati din instutiile importante ale statului toti pesedistii corupti. ... “Vrem anticipate” Deputatul Emil Struga ne-a declarat ca PNL sustine fara rezerve organizarea de alegeri anticipate.
Prezent ieri la Constanta, presedintele partidului Actiunii Populare, Emil Constantinescu, i-a reprosat presedintelui Romaniei Traian Basescu „lipsa de viziune si organizare, modul haotic in care ia decizii si revine asupra lor, creand confuzii, atat pe plan national, cat si pe plan international.
Dupa ce cumetrii fostului presedinte al PD, Traian Basescu, Gheorghe Seculici si Ion Carstoiu, au ocupat functiile de vicepremier si, respectiv, prefect de Arges, a venit randul actualului lider democrat, Emil Boc, sa-si promoveze finul.
Presedintele democrat, Emil Boc, sustine ca in interiorul Aliantei sunt raporturi bune de colaborare, dar atrage atentia unor „limbuti“, care ar fi trebuit sa aiba „gura mare“ cat erau in Opozitie, iar nu acum, cand au ajuns la Putere.
Fostul presedinte Emil Constantinescu, a fost audiat marti de CNSAS dupa ce Consiliul ceruse dovezi in legatura cu acuzatiile fostului presedinte referitoare la faptul ca Traian Basescu, Theodor Stolojan si Adrian Nastase ar fi colaborat cu fosta Securitate.
Deputatul PNL Emil Strunga ii ataca dur pe liderii PSD. ... Deputatul PNL Emil Strunga a atacat ieri in termeni duri liderii Partidului Social Democrat de la nivel local si central.
Democratul Emil Boc a declarat ieri ca aplicarea TVA diferentiata pentru produsele alimentare de baza nu se sustine ca masura sociala, dupa ce, duminica, aprecia ca valoarea taxei ar trebui sa fie diferentiata, in functie de veniturile diverselor categorii sociale.
Tehnicianul Emil Barnea (pe atunci de 45 ani) s-a dus sa petreaca o frumoasa zi de vara, impreuna cu alte 3 cunostinte, in Padurea Hoia-Baciu. ... Semana evident cu o farfurie intoarsa, dar Emil Barnea nu cunostea pe atunci decat foarte putine lucruri despre OZN-uri.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a recunoscut ieri ca a refuzat cererea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, de a avea o intrevedere, motivand ca nu poate legitima atitudinea unei persoane care ataca Guvernul si pe presedintele in exercitiu al Romaniei.
Un obiect straniu, deasupra copacilor In duminica de 18 August 1968, tehnicianul Emil Barnea (pe atunci de 45 ani), s-a dus sa petreaca o frumoasa zi de vara impreuna cu alte trei cunostinte, in padurea Baciu (din apropierea Clujului).
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat ieri ca formatiunea pe care o conduce si-a refacut "resursa politica umana pierduta in 2000-2004, cand aproximativ 300 de primari au fost obligati sa treaca la PSD".
google-analytics.com