Cautare

12056 de rezultate pentru "interviu festivalul asia fest bucuresti" (3.04 secunde)
Festivalul Tarafuri si fanfare, editia a VIII-a, la Muzeul Satului Muzica din vatra satului romanesc de odinioara va rasuna, la sfarsitul lunii august, pe ulitele Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti".
Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune".
Anul acesta a participat la Festivalul de Film de la Cannes ca producator de filme Actrita si regizoarea Delia Antal nu a ratat nici anul acesta noua editie a Festivalului de Film de la Cannes, mai ales ca a participat cu un scop precis.
Festivalul va avea loc in Bucuresti, sambata, 20 iunie, si va fi un eveniment alternativ, dedicat pasionatilor de biciclete si muzica. ... Festivalul se va defasura urmand un traseu format din patru puncte deja devenite locuri clasice de intalnire pentru biciclisti.
Evenimentul a avut loc duminica, 30 august, de la ora 19:30, si a lansat programul cultural ” Festivalul George Enescu pe Bulevardul Artelor” realizat de Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria Sectorului 3 in parteneriat cu Artexim, organizatorul Festivalului International George Enescu.
Festivalul Filmului Japonez, organizat de Ambasada japoniei in Romania, are loc la Cinemateca Romana, in perioada 6-8 noiembrie 2019. Si anul acesta, Festivalul Filmului Japonez, unul dintre evenimentele de referinta ale Lunii Culturii Japoneze, are loc la Cinemateca Romana, in perioada 6-8 noiembrie 2019. ... Eforie 2, Bucuresti) Organizatori:
Va invitam la o prima vizionare a filmului Bilet de Iertare - scurtmetrajul care marcheaza debutul regizoral al Alinei Șerban & Singura la nunta mea - lungmetraj - selectie la Festivalul International de Film de la Cannes 2018 - Program ACID - premiu Best Film - Cinedays European Film Festival - premiu Best Actress - Festivalul International du Film de Femmes de Sale.
"Cine sunt?" Din 19 martie, va invitam la Galeria Dalles pentru a participa la un eveniment special, dedicat aprofundării cunoasterii interioare, dezvoltarii personale si practicilor de terapii complementare - Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune".
Presedintele Traian Basescu a participat ieri la lansarea oficiala a campaniei nationale de strangere de fonduri pentru ajutorarea populatiei afectate de cataclismul care a lovit Asia de Sud-Est, campanie initiata de compania McDonald’s Romania, sub patronajul presedintelui Romaniei si intitulata “Un Tsunami pe care-l putem opri“.
Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti. ... Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1971) - Calculatorul electronic si gandirea umana (Ed. Albatros, Bucuresti, 1978) - De ce tac civilizatiile extraterestre? ... Albatros, Bucuresti, 1983) - Automate aleatoare cu utilitati (Ed.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a anulat duminica vizita in judetul Mures, la festivalul Vaii Muresului din localitatea Rastolita, din cauza "vremii nefavorabile", unde urma sa aiba o intalnire cu primarii comunitatilor locale si sa tina un discurs participantilor la festival.
Seara, in jurul orei 22,30, Elena Udrea a ajuns in Poiana Lupului, din localitatea Garana, unde are loc Festivalul de Jazz. ... Apoi, a iesit prin spatele scenei, cu cateva minute inainte de izbucnirea unei furtuni peste poiana unde are loc festivalul de jazz.
Din 25 februarie esti invitat la o noua editie "Festivalul Primaverii" unde sarbatorim impreuna, ca in fiecare an, sosirea primaverii.
Intr-o vara in care litoralul romanesc a fost mai pustiu ca niciodata, Festivalul Folk You!Florian Pittis a fost mai "populat" ca niciodata. ... Vama Veche e inerta aproape toata vara, cu exceptia perioadei in care se desfasoara Festivalul Folk You!
In pielea lor - vineri, 23 August, ora 21,00 - Un thriller captivant, premiat la Festivalul International de Film de la Chicago.
de la sarbatoarea fiilor satului pe care o regasim in fiecare sat, in fiecare comuna si de la festivaluri de obiceiuri si traditii populare organizate la nivel de localitate (asa cum au fost Zilele Sarmasului, Zilele Reghinului, Festivalul Obiceiurilor si Traditiilor de la Sampetru de Campie, Targul Portului popular si al Rusaliilor de la Rusii Munti, Targul de Vara de la Bala sau Targul Fetelor de la Gurghiu ajuns la a 109a editie) la evenimente de mare anvergura, deja cu traditie, cum sunt Festivalul Vaii Muresului (a 9a editie) si Festivalul Vaii Gurghiului (a 8a editie).
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, considera ca Festivalul Internarional "George Enescu" face ca Bucurestiul sa devina o capitala a muzicii.
INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. ... Festivalul a inceput in forta, cu multa energie, asigurata de INNA, band-ul ei si cei 6 dansatori, precum si Raldia, artista care canta cu INNA in show-urile ei.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Festivalul Adrian Paunescu revine la Craiova cu mari artisti / Printre invitatii din acest an: Tudor GHEORGHE, Horatiu Malaele, Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Mircea BANICIU Festivalul International Adrian Paunescu - ajuns la cea de-a patra editie, va avea loc la Craiova, in zilele de 1, 2 si 3 Decembrie 2016.
google-analytics.com