Cautare

2137 de rezultate pentru "internationale" (3.49 secunde)
Pana in 1989, acest proces a fost franat de efectele "razboiului rece" care constituia un cadru relative stabil al relatiilor internationale, bazat pe dominatia bipolara a celor doua super-puteri mondiale.
De asemenea, BCR a luat in considerare si posibilitatea de a investi in instrumente ale pietei de capital internationale, existind doua posibilitati.
In timp ce Dinel Staicu are doua luni la dispozitie sa utilizeze toate parghiile pentru a convinge membrii AGA de la SIF sa nu-l debarce din functia de presedinte, Curtea Europeana a Drepturilor Omului se pregateste de o pronuntare in plangerea adresata de actionarii Bancii Internationale a Religiilor - institutia bancara la a carei scufundare a pus umarul si afaceristul craiovean.
03 / 2017) (continuare) Tito nu dorea aservirea economiei iugoslave celei sovietice si nu dorea sa fie portavocea supusa a Moscovei in probleme politice si internationale.
Isarescu a reamintit ca in anii ’90 Banca Nationala a avut probleme privind nivelul rezervei sale internationale, dar dupa 2000 cresterea rezervei a fost exploziva. ... Structura rezervei internationale a BNR arata o pondere de 63% la euro, 32% la dolar si restul la alte valute.
Unii analisti ai pietei internationale a petrolului cred ca supraproductia OPEC va tempera cresterea cotatiilor si o va indrepta spre 35 de dolari/baril. Altii, in schimb, cred ca avansul continuu al cresterii de titei va impiedica o reducere a cotatiilor internationale.
Dolarul a ajuns ieri la cel mai inalt nivel inregistrat din noiembrie 2004, depasind pragul de 30.000 de lei, pe fondul aprecierii sustinute din pietele internationale. ... Terenul castigat de dolar este rezultatul exclusiv al evolutiei din pietele internationale.
Banca Nationala lasa cursul liber si raporteaza cresteri-record ale rezervelor internationale. ... Potrivit comunicatului Bancii Centrale, luna trecuta, rezervele internationale ale Romaniei au crescut cu inca un miliard de euro, ajungind, daca se ia in calcul si aurul, la peste 16,04 miliarde de euro.
Mai mult, ei s-au angajat ca Petrom va continua sa aiba preturi la pompa in deplin acord cu cele internationale, asta in timp ce toate rezervele de titei ale Romaniei stau frumos aliniate sub talpa companiei.
O stire Reuters anunta ieri ca pretul aurului la bursele internationale a atins un nivel-record pentru ultimii 25 de ani.
In aceste zile, in statiunea Mamaia se desfasoara in paralel sedintele Comisiilor Economica si Juridica din cadrul Asociatiei Romane a Apei, la care iau parte reprezentantii economici si juridici ai celor mai mari operatori si regii de apa din tara, dar si invitati din partea Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale si bineinteles, reprezentanti de seama ai Asociatiei Internationale a Apei.
Scaderile de pe pietele internationale lovesc si Bursa de Valori de la Bucuresti (BVB). ... Scaderile de pe piata de capital interna sunt influentate de evolutiile negative ale burselor internationale. ... "Crahul" burselor internationale a pornit de la scaderea cu 9% a indicelui bursei de la Shanghai.
Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei au depasit in premiera, in iunie, pragul de 22 de miliarde de euro, in crestere cu 62,1 milioane de euro fata de mai, iar rezervele internationale, care includ si aurul, au ajuns la 23,62 miliarde de euro.
Majoritatea reprezentantilor companiilor internationale care activeaza in Romania estimeaza ca investitiile firmelor din tara vor creste in al treilea trimestru al lui 2007, potrivit unui sondaj realizat de KPMG Romania.
Intrari de 4.243 milioane euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, imprumuturile Ministerului Finantelor Publice, venituri din administrarea rezervelor internationale si altele. ... In conditiile evolutiilor preturilor internationale, valoarea acesteia s-a situat la 2.214 milioane euro.
Registrul nostru este conectat la celelalte registre internationale. ... Dr Aurora Dragomiristeanu, directorul general al RNDVCSH, spune ca registrul nostru are recunoasterea tuturor autoritatilor internationale. Astfel, pacientii romani pot beneficia de donatori ai tuturor registrelor internationale.
Inca din 1989, numeroase companii si intreprinderi internationale si-au manifestat interesul de a intra pe piata romaneasca.
Armata, Jandarmeria si Biserica raman in topul increderii romanilor Institutiile interne in care romanii au cea mai mare incredere raman Armata, Jandarmeria si Biserica, iar in privinta institutiilor internationale topul este condus de NATO, urmat de ONU si UE, releva un sondaj INSCOP realizat in perioada 10 - 15 septembrie.
Propunerile depuse au fost discutate in detaliu cu asociatiile de pacienti si asociatiile profesionale si se bazeaza pe recomandarile nationale si ghidurile de tratament internationale.
1989 - 2009 - Viziune si Perspective dupa 20 de ani de Tranzitie", organizata la Bucuresti de Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena. ... "Felicit Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena pentru organizarea acestei conferinte.
google-analytics.com