Cautare

22311 de rezultate pentru "inmormantarea victimei lui shoby" (5.65 secunde)
talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
In tot acest timp parintii victimei habar nu aveau prin ce calvar trece fiica lor pe casa scarii. ... Intr-un tarziu cand a sunat la usa mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva rau pentru ca plangea in hohote", ne-a declarat Elena B, mama victimei.
Surse din cadrul IPJ Prahova au declarat ca banii au fost initial depusi la banca, apoi retrasi in 2007-2008 si pastrati intr-un geamantan vechi care se afla sub o scara din casa nelocuita a parintilor victimei.
Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti.
Un an mai tarziu, la 12 ianuarie, dupa trecerea la cele vesnice a lui Aron Pumnul, este tiparita o brosura dedicata acestuia, in care Eminovici semneaza una din poezii, La moartea lui Aron Pumnul.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat.
Absent la ceremonia de incinerare a lui Sergiu Nicolaescu, Florin Piersic a povestit o amintire tulburatoare despre regizor. ... La inmormantarea lui Iurie Darie m-a luat de brat, s-a apropiat de urechea mea si mi-a spus "Ne vine randul".
Tot el recunoaste ca schimbarea tarzie a lui Boc a adancit tara, dar si partidul intr-o criza din care nu mai reuseste sa iasa. ... Pentru ca partidul lui Blaga a plecat la bataie cu doua categorii de luptatori:
In fine, ca sa venim si pe pamant romanesc, Alexandru Vlahuta ne sfatuieste sa ne pazim de mincinosul care amesteca si putin adevar in minciunile lui. ... Finalul n-are cum sa ne ingrijoreze, fiindca tot comunismul planetar a fost impotriva firii, de la emanatie la aplicarea si inmormantarea lui.
Parchetul de pe langa Tibunalul Tulcea a dispus trimiterea in judecata a Elenei si a lui Apostol C., 40 de ani din Tulcea, sub acuzatiile de omor deosebit de grav si furt calificat. ... Sfarsitul lui Gheorghe a fost inevitabil.
Aceasta intrucat, potrivit declaratiilor facute publicatiei noastre de comisarul sef Victor Popescu, seful Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta, Interpolul nu a reusit inca sa dea de urma lui Oprea, in timp ce Marian Alexandru, prim-procurorul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, ne-a precizat faptul ca, de cand dosarele rambursarilor de ilegale de TVA au ajuns "aproape finalizate" in competenta DIICOT (Directia de Investigare a Crimei Organizate si Terorismului din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie Bucuresti), nici un procuror constantean nu mai detine informatii cu privire la stadiul cercetarilor referitoare la aceste grave cazuri de fraudare a bugetului de stat.
Circul perchezitiilor din blocul de pe Zambaccian s-a transformat intr-o adevarata telenovela, in care fostul premier, Adrian Nastase, joaca rolul victimei perfide. ... nu stia deputatul pentru cine voteaza?), cererea de perchezitie a apartamentului lui Nastase, iar disputele continua.
Bilantul fabuloasei inmormantari a lui Nae Nicolae: ... Apropiatii lui Nae Nicolae, i-au organizat milionarului o inmormantare cum nu s-amai vazut pana acum in Romania si cu atat mai putin in Stefanesti. ... Astfel, inmormantarea lui Nae Nicolae poate trece cu usurinta drept una dintre cele mai impresionante din ultimul deceniu.
A murit tatal lui Gica Popescu Tatal fostului international de fotbal Gheorghe Popescu a murit in urma unui infarct, noaptea trecuta, la locuinta sa din municipiul Calafat, judetul Dolj.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Phillipe Braud, un ilustru politolog contemporan, in descendenta teoretica a lui Bourdieu, insista asupra faptului ca orice act de violenta politica, putand fi asimilat terorismului, face ca intre autorul acestuia si victima sa se produca o intruziune pe un teritoriu corporal, material si simbolic, afectand, adeseori ireversibil, bunurile, intimitatea, crezurile si insasi identitatea victimei.
- Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu senatorul Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele in pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv.
In viziunea lui, nu e nimic gresit a omite cate ceva, pe ici, pe colo. ... Cand se plictiseste, renunta brusc la plasa pe care o tese in jurul victimei, dar isi gaseste imediat alta, pe care o poate minti la fel de convingator.
Teoria nemuririi sufletului are la baza o idee filozofica elaborata de Platon in lucrarea Phaidon- un dialog imaginar petrecut in ziua mortii lui Socrate. ... Si ingerii creati de Dumnezeu au primit nemurirea cu conditia ascultarii de Legea lui Dumnezeu.
Vicepresedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Octavian Marius Popa, cere si el, alaturi de Sebastian Ghita, convocarea unei sedinte a Comisiei, afirmand ca moartea lui Dan Condrea ridica multe semne de intrebare. ... Semnele de intrebare si nelamuririle au ramas doar in sufletul celor din familia lui Dumitru Tinu.
google-analytics.com