Cautare

62103 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.40 secunde)
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Un elogiu scurt, dar din inima O intrebare: De ce oamenii tineri nu mai fac sex? ... Stateam pe canapele, cu televizorul pornit, in pijamale, dand scroll in jos pe telefoane, sa aflam ce mai fac alti tineri in ziua de azi, in timp ce mancam Doritos.
Inmormantarea grandioasa de care a avut parte “ultimul cruciat al lumii crestine“, cel care a purtat iubirea hristica pe intreaga planeta, a fost prilejul pentru peste un milion de pelerini adunati in Piata San Pietro sa scandeze un slogan surprinzator pentru niste funeralii in rit catolic:
- Si din cele 25, se mai si defecteaza. ... - Si din cei 70 probabil ca sunt si persoane mai in varsta. - Da, din acestia, in 10 ani se mai pensioneaza 30. ... PRIMUL ATLAS 3D AL SISTEMULUI LIMFATIC DIN LUME - Una dintre reusitele dvs.
sistemul medical romanesc se confrunta cu un complex de probleme, cea mai mare dintre acestea fiind migratia medicilor din Romania. ... Asa cum am mai vorbit despre tinerii din Romania si dificultatea gasirii primului job, nici medicii rezidenti nu fac in vreun fel nota discordanta.
Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studentilor Romani din Strainatate ii va premia pe cei mai buni studenti romani din tara si din strainatate in cadrul unui eveniment de exceptie. Gala Studentilor Romani din Strainatate va avea loc in data de 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului in Bucuresti.
Inainte de a pleca de acasa toti oamenii, varstnici si tineri, se spala pe fata cu un ou rosu si un banut de argint, in credinta ca vor "fi sanatosi ca oul si curati ca argintul".
Ponta, din pacate, s-a descurcat bine... Mircea Badea a declarat, in prima pauza din "Confruntarea Greilor", ca scopul acestui meci este donarea de fonduri unei fundatii care se ocupa de tineri "Echipa lui Ciutacu conduce, ei conduc cu 10, noi avem 7.
Invatamantul preuniversitar a fost supus in permanenta experimentelor ministrilor de resort, fiecare dorindu-si sa isi puna amprenta pe schimbarea din sistem. ... Doar 6.141 primesc indemnizatie, dintre care 1.091 provin din randurile absolventilor unei forme de invatamant.
Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, si Neculai Ontanu, primarul sectorului 2 al municipiului Bucuresti, au inaugurat astazi, 11 ianuarie a.c., 69 de noi unitati locative din ansamblul de locuinte pentru tineri, construit in regim ANL, din str.
Guvernul va sprijini infiintarea a cel putin 1100 de firme de catre tineri intreprinzatori.
18 tineri selectionati pentru Finala Nationala a concursului Elite Model Lood Romania 2015 sustinut de Rowenta a avut loc recent, la Le Chateau.
Patru tineri au scapat cu viata ca prin minune in noaptea de duminica spre luni, dupa ce masina in care se aflau a "zburat"
Unul din ele este greaua mostenire. ... Eu am fost propus sa fiu dat afara din partid pentru ca am criticat directia partidului sau pe Ion Iliescu. ... Asa interpretez eu faptul ca au fost eliminati din partid.
Tineri cu infarct miocardic sau cerebral! ... Cristina Panea, seful sectiei de neurologie al Spitalului Universitar de Urgenta Elias, care face un inventar al cauzelor AVC-ului la tineri. ... La personalul medical din unitatile de primiri urgente, aceasta varsta e in jurul de 35 de ani.
Avem deja mii de tineri foarte bine pregatiti, cu experienta prin lume, am putea lua si noi exemplele din alte tari, unde tineri bine pregatiti, fara ideologie se afla in guvern.
Inevitabilul s-a produs in cele din urma, iar ministrul Mediului a recunoscut, ce-i drept, indirect si cu jumatate de gura, ca sezonul estival 2006 a fost compromis, iar chestiunea plajelor a fost administrata catastrofal.
O parte din hotelierii care activeaza in ultimele tari ale Uniunii Europene (cronologic, dar, din pacate si axiologic) se afirma pe plan local printr-un simt al afacerilor cladit in jurul principiului de "teapa".
Pentru ca textul cu pricina nu face decat sa repete sloganuri rasuflate, vehiculate de exponentii dreptei celei mai agresive din anii ’90.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
google-analytics.com