Cautare

241 de rezultate pentru "incendiu" (2.82 secunde)
Un incendiu a izbucnit la Spitalul Municipal din Timisoara. Focul a pornit din baia personalului. Din fericire, nu sunt victime.
Incendiu puternic intr-un cort, in timpul unei slujbe. Un barbat are arsuri pe maini si pe fata
Peste 300 de pacienti, printre care 100 de copii, au fost evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Suceava, intr-un salon al sectiei de ginecologie.
Un incendiu puternic a izbucnit marti dupa-amiza, in Sectorul 5 al Capitalei, la un centru comercial. Martorii spun ca inainte de izbucnirea flacarilor s-a auzit un zgomot puternic, similar cu o explozie.
Centrul comercial din sectorul 5 care s-a facut scrum ieri nu avea autorizatie pentru securitate la incendiu. Proprietarul a fost amendat de doua ori din aceasta cauza, in 2018 si anul trecut.
Un incendiu a izbucnit la o casa nelocuita, iar martorii spun ca vinovatii ar fi oamenii strazii. Acestia isi gasisera adapost in casa parasita de mai bine de un an
Un incendiu a izbucnit la un depozit de petrol in Belgorod - in Rusia -, aflat la circa 30 de kilometri de granita cu Ucraina.
Patru persoane, intre care trei copii, au suferit arsuri pe corp, in urma unui incendiu izbucnit vineri seara intr-o locuinta din Focsasca, comuna Tacuta, din judetul Vaslui.
Un incendiu cu degajari mari de fum a izbucnit luni dimineata la o casa parasita de pe strada Gratioasa din Sectorul 1 al Capitalei.
Un incendiu major de vegetatie a izbucnit marti in Delta Vacaresti, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Din cauza vantului puternic, in zona sunt degajari mari de fum care se extind rapid, astfel ca oamenii din zona au primit mesaj Ro-Alert.
Potrivit ISU Neamt, pompierii au fost anuntati in jurul orei 06.15 prin apel la 112 despre producerea unui incendiu la o baraca amplasata in curtea Spitalului de Psihiatrie din municipiul Roman.
Un incendiu cu degajari mari de fum a izbucnit, in aceasta dimineata, intr-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din zona Doamna Ghica din Capitala.
Un incendiu devastator a izbucnit astazi, in localitatea Marginea din judetul Suceava. Doua gospodarii au ars in totalitate dupa ce au fost cuprinse de flacari, iar focul ameninta ca se extinde si la locuintele din jur.
Un incendiu puternic a izbucnit duminica noaptea la un depozit de petrol din orasul Briansk din Rusia, au anuntat agentiile de presa ruse, citand ministerul pentru situatii de urgenta.
Un incendiu de proportii a provocat panica pe o strada din Targu Mures. Doua case, un atelier de tamplarie si un laborator de analize, toate au fost afectate de flacari pe o suprafata totala de 300 de metrii patrati.
Alerta la ISU Constanta, dupa ce un apel la 112 anunta un incendiu. Deplasati la fata locului, respectiv pe strada Penselutelor din Navodari, pompierii actioneaza pentru a lichida focul izbucnit la mansarda unui bloc
Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dupa amiaza la o hala cu materiale de constructii din Timisoara. Fumul gros se vede la mare departare.
Un incendiu a izbucnit, luni, la acoperisul unei cladiri din nordul Capitalei, din zona Pipera. Incendiul se manifesta la un bloc aflat in constructie, unde ard mai multe produse utilizate pentru termoizolatia cladirii.
Un incendiu puternic a izbucnit, luni, la etajul 4 al cladirii APACA, cu degajari mari de fum.
Un incendiu puternic de vegetatie uscata a izbucnit vineri intre localitatile Salcioara si Enisala si in Poligonul Babadag din judetul Tulcea.
google-analytics.com