Cautare

18800 de rezultate pentru "imagini de la protest finante satu mare" (3.95 secunde)
Consilierii locali au aprobat ieri majorarea tarifelor de salubritate asa cum a cerut Florisal, care inca mai detine monopolul in acest domeniu in municipiu.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar". Seful statului a facut si aprecieri la adresa mai-marilor din PDL.
Dan Bittman isi completeaza munca de artist cu o responsabilitate noua. Solist al trupei Holograf si om de televiziune, Bittman a fost numit consilier pe "probleme cu populatia" al ministrului de Finante Sebastian Vladescu.
In cadrul evenimentelor dedicate Centenarului Romaniei, s-a numarat si un Proiect cultural exceptionl, de redescoperire a identitatii nationale la 100 de ani si prin care se readuce istoria in atentia romanilor.
protest-jurnalul.blogspot.ro:
Adrian Nastase publica un articol in Jurnalul National, intitulat "Un act de protest", pe care il puteti citi in continuare. 'Renuntarea mea de a candida nu este o acuzatie impotriva cuiva. ... Este, in primul rand, un protest. Un protest impotriva fraudei morale de la alegerile prezidentiale din 2004.
Primarii acuza ca partidele de la putere pun presiune pe ei pentru a renunta la protestele anuntate. In prezent la nivelul fiecarui judet se strang optiunile edililor pentru participarea la protest, iar la sfarsitul saptamanii se va lua o decizie la nivel national.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, miercuri, ca va participa, alaturi de liderul PSD Victor Ponta, la miscarile de protest ale sindicalistilor din Piata Constitutiei, apreciind acest gest drept un lucru "absolut firesc".
Desi conducerea Ministerului Finantelor Publice a promis comisarilor Garzii Financiare ca le va aproba "Statutul comisarului GF", dupa ce acestia au intrat in greva generala la sfarsitul lunii mai, nici pana azi acest lucru nu s-a intamplat.
Din citeva mii de profesori din judetul Galati, doar 17 au declarat in mod oficial statului faptul ca obtin, in timpul liber, cistiguri suplimentarea din acordarea de meditatii.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Autorul filmului era Ray Santilli, azi in varsta de 59 de ani, muzician si producator de inregistrari muzicale, precum si de filme despre cantareti.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
Declaratiile de venit au umplut vistieria statului. Anul trecut, contribuabilii cu venituri din mai multe surse au avut de platit la fisc sume de sase ori mai mari decât cele pe care le-a restituit statul persoanelor fizice.
Comisia de buget-finante din Senat a modificat ieri OUG 58/2010, respingand cresterea Taxei pe Valoarea Adaugata de la 19% la 24%. Pentru mentinerea TVA la 19% au votat 6 senatori, de la PNL si PSD, in timp ce pentru varianta Guvernului s-au exprimat doar 4 parlamentari.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. Un crunt accident de circulatie le-a retezat drumul prin viata.
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
google-analytics.com