Cautare

250 de rezultate pentru "igiena" (3.28 secunde)
• Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar • Carrefour Home - marca proprie pentru produse de menaj si electrocasnice • Carrefour Selection - produse marca proprie premium • Carrefour Bio - gama de produse alimentare bio • Carrefour baby - gama de produse alimentare si de igiena destinate bebelusilor • Carrefour kids - gama de produse alimentare si de igiena destinate copiilor • Carrefour light - gama de produse dietetice • Carrefour light - gama de produse dietetice • Marca nr.1 - cel mai bun raport calitate - pret • TEX - marca proprie de produse textile • Bluesky - marca proprie pentru produse electrocasnice • Les cosmetiques - marca proprie pentru produse cosmetice • Reflets de France - gama de produse regionale din Franta Marca proprie Carrefour Carrefour doreste sa raspunda cat mai bine schimbarii situatiei economice mondiale si locale, astfel incat clientii Carrefour sa beneficieze in continuare de calitate la preturi mici.
Cel putin asta este concluzia la care au ajuns medicii dupa ce au facut un studiu legat de problemele de igiena. ... Doctorul a acordat un interviu in care a spus ca oamenii se spala zilnic din cauza constrangerilor sociale, nicidecum de cele care tin de igiena.
Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", atrage atentia ca riscul de contaminare cu virusul herpectic este mai mare atunci cand suntem in concediu si suntem mai putin atenti al regulile de igiena, la vesela si tacamurile folosite in restaurante, la lenjeria din hotel etc.
1 Igiena Primul semn al unei stari ingrijoratoare a batranilor este faptul ca acorda mai putina atentie igienei personale. Slabirea simturilor odata cu inaintarea in varsta ii poate impiedica pe unii batrani sa-si mentina singuri igiena, chiar daca isi doresc sa faca acest lucru.
Deodorantul, unisex, poate fi folosit pentru igiena corpului, asigurand o actiune de minimum 24 ore. ... - se adreseaza ambelor sexe si poate fi folosit pentru igiena corpului (subrat, picioare - uz extern);
"La standul nostru gasiti produse precum cele din gama de igiena orala:
Blefarita este o boala cronica, asa ca simptomele pot fi ameliorate cu tratamentul adecvat si cu o igiena corecta, insa nu va fi niciodata pe deplin vindecata. ... Daca porti lentile de contact, minimizeaza riscul de infectii sau iritatii prin practicarea tehnicilor adecvate de igiena.
Iulia Zeana spune ca folosirea bicarbonatului de sodiu (cel de bucatarie) impreuna cu pasta de dinti este utila pentru igiena dentara.
1.Igiena locala (evitarea excesului de bai locale cu apa si sapun alcalin). ... 2.Igiena generala: se recomanda viata calma (vitamina B1, acid nicotinic, bromura, valeriana, papaverina, atropina in injectii intramusculare, schimbarea mediului, cura balneo-climaterica.
Design versus igiena Clinica Art Implant din Bucuresti, situata pe Bd.
Acesta a transmis magistratilor ca Anca Petrescu avea tulburari psihiatrice si nu respecta normele de igiena: pacienta Anca Petrescu (diagnosticata cu tulburari psihiatrice) a avut permanent un comportament neadecvat refuzand investigatii, recomandari medicale, respectarea unor norme de igiena (Sursa:
- Acum ca ne-am mai linistit, ce mesaje le adresati parintilor, in special mamelor care au bebelusi? - Atentie la hrana bebelusului si la igiena. ... - Importanta este, asa cum spuneati, igiena.
O grija deosebita pentru igiena si alimentatie, cat si pentru protejarea de factorii de mediu sunt actiuni pe care orice mama este bine sa le aiba in ritualul zilnic de ingrijire.
Prin lansarea showroom-ului dedicat, Optima Derma Line - distribuitorul exclusiv in Romania al unor branduri dermato-cosmetice recunoscute si certificate de comunitatea stiintifica internationala - isi continua misiunea de educare a publicului roman in vederea efectuarii unor alegeri corecte raportate la nevoile zilnice de igiena faciala, orala sau corporala, precum si la cele specifice, rezultate in urma diferitelor afectiuni medicale/fungice/bacteriene ale pielii (dermatite, cuperoza, alopecie, hipersudoratie, acnee, psoriazis, atopie etc).
O grija deosebita pentru igiena si alimentatie, cat si pentru protejarea de factorii de mediu sunt actiuni pe care orice mama este bine sa le aiba in ritualul zilnic de ingrijire.
nutritia, stiinta alimentelor, igiena alimentatiei, protectia mediului si afacerea de restauratie, ceea ce demonstreaza din plin polivalenta profesionala a Gabrielei Berechet.
Cine a trait vremurile cu pricina nu are cum sa nu-si aminteasca greutatile pe care le intampinau majoritatea parintilor ca sa le ofere copiilor minime conditii de alimentatie sau de igiena. ... Au aparut in schimb mari probleme in ceea ce priveste igiena morala.
Fostul director ADPP, contestat de unii consilieri dupa… sapte luni Tot in cadrul sedintei de consiliu au fost numiti oficial in functii directorii general ai ADPP, Nicolae Bacila si ai Serviciului Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica, Ghiulgian Membulat, precum si cei doi consilieri locali, directori executivi ai acestui din urma serviciu, Ionut Vaida si Ionut Diaconu.
Daca o tii tot asa cu igiena, s-ar putea sa te imbolnavesti de branca sau sa dai in boala lui Calache.
si Asociatiei Nevazatorilor o campanie de familiarizare a tinerelor cu venituri modeste din mediul rural din Romania cu produsele moderne de igiena intima si curatenie.
google-analytics.com