Cautare

1167 de rezultate pentru "iasi" (5.41 secunde)
una care va cuprinde Iasi, Neamt, Suceava si Botosani , cu capitala la Iasi si o a doua care se va intinde pe teritoriul judetelor Bacau, Vaslui si Vrancea, cu capitala la Bacau.
In privinta locuintelor, Mihai-Razvan Ungureanu are doua astfel de proprietati, un apartament de douaa camere in Iasi si o casa in Voluntari. Apartamentul din Iasi valoreaza circa 50.000 de euro, iar casa din Voluntari are o valoare de circa 250.000 de euro.
"A avut o ascensiune fulminanta pentru conditia lui de tanar istoric anonim de la Iasi. ... "inainte de a fi secretar de stat, Mihai Razvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iasi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat.
Premierul roman Mihai Razvan Ungureanu si omologul sau moldovean, Vlad Filat, au fost primiti cu onoruri militare la Iasi, unde urmeaza sa aiba loc, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", o sedinta comuna a celor doua guverne.
PSD s-a facut frate cu PNL pentru schimbarea sistemului lui Traian Basescu Prezent, duminica, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata de PRO TV, Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a afirmat ca PDL nu a invatat nimic din greselile facute de PSD in timpul guvernarii lui Adrian Nastase si a explicat ca PSD "s-a facut frate" cu PNL nu pentru ca au o doctrina identica, ci pentru ca doresc schimbarea sistemului lui Traian Basescu.
"Elena Udrea e un vis urat care ar fi trebuit sa dispara din politica romaneasca pentru totdeauna.Singura legatura intre dumneai si orasul Roman sunt cele patru minute pe care le petrecea trecand pe langa parc in drum catre Iasi.
- De asemenea finalizarea proiectului de implementare a cardului de sanatate si realizarea din fondurile structurale a celor trei spitale regionale la Iasi, Cluj si Craiova, ca proiecte importante in domeniul infrastructurii medicale sunt prioritati in domeniul SANATATII.
Acestia sunt, pe langa Petrom si stat, societatea Faber (prin care se deruleaza importurile de titei la Rafo) 5.000 de miliarde de lei, VGB Oil - furnizor si coproprietar al Balkan Petroleum 1.515 de miliarde de lei, Vama Iasi 1.000 de miliarde de lei, societatea Tender SA 393 de miliarde, Prospectiuni SA 216 miliarde de lei si Atlas Gip 43 de miliarde de lei.
Astfel, RAJAC Iasi a incheiat lucrarile pentru proiectul "Reabilitarea statiilor de pompare Pacurari, Aurora, Mijlociu". Valoarea totala a investitiei este de 4,2 milioane de euro, din care 75% reprezinta finantarea nerambursabila prin Ispa.
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane. ... Bucuresti, Timisoara, Constanta si Iasi.
De la inceputul acestui an, din cele 17 companii incluse in Prioritatea 1, societatea comerciala Constructii Feroviare Moldova Iasi, unde AVAS avea o cota de 50,95%, a fost deja vanduta.
Asa se face ca cel putin pentru moment partea romana rezista presiunilor colosale exercitate de italienii de la Ansaldo (care ne-au jecmanit cu toate mainile la Unitatea 2) si priveste extrem de circumspect in curtea social-democrata a moldovenilor de la TESS Conex- ASSAM Iasi.
Printre aceste societati se numara si Tractorul Brasov, Nitramonia, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova si Antibiotice Iasi, despre care seful AVAS spune ca "este cea mai ispititoare firma pe care o avem in portofoliu".
In intervalul 1 - 31 ianuarie 2007, insemnele monetare din vechea emisiune, care si-au pierdut puterea circulatorie pe 1 ianuarie 2007, vor putea fi preschimbate, fara taxe si comisioane, la Banca Nationala a Romaniei - sucursalele care au activitati de casierie (Bucuresti, Iasi, Cluj si Timis), precum si la unitatile institutiilor de credit si ale Trezoreriei Statului.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) intentioneaza sa vanda in acest an actiuni apartinand unui numar de peste 300 de companii, printre care Antibiotice Iasi si firmele de distributie de electricitate, a declarat presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, citat de Mediafax.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
„La cursul început ieri, aproximativ 15% din cursanti sunt din Dolj, iar restul din toata tara - Maramures, Satu Mare, Iasi, Buzau, Timis“, a explicat Vladu.
Prezenti la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX, organizata de ABplus events, începând de ieri, la Teatrul National „Marin Sorescu“ din Craiova, reprezentantii unei firme din Iasi spun ca nu este exclus ca anul viitor sa patrunda pe piata de aici.
Schimbare de situatie in cazul directorului de la Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Galati, Nelu Caraghiulea, care in aproximativ doua luni de la concedierea sa de catre Directia Apelor Prut Iasi a fost reinstalat pe post.
De asemenea, pe langa cele 7 societati amintite AVAS va privatiza si pachetele de actiuni pe care le detine la Siraj Ad Impex Iasi, Steaua Electrica Fieni si Avicola Iasi, metoda aleasa in aceste cazuri fiind oferta publica secundara.
google-analytics.com