Cautare

2026 de rezultate pentru "hotel plazza v executive targu mures" (3.29 secunde)
Primaria Targu Jiu a reusit sa obtina o finantare europeana de 16 milioane de euro prin Programul Operational Regional, prin intermediul a trei proiecte ce au ca obiectiv imbunatatirea infrastructurii in mai multe zone din municipiu.
Instanta Judecatoriei Pitesti a dispus, in 22 ianuarie 2013, declinarea competentei de solutionare a cererii formulate de Manzararu la Judecatoria Targu-Jiu, in conditiile in care acesta fusese transferat in Penitenciarul Targu-Jiu In 26 februarie, Judecatoria Targu-Jiu i-a respins cererea de liberare conditionata.
s-au reinfiintat unitati sanitare, si prima dintre acestea a fost Institutul Inimii de la Tirgu Mures, s-au deblocat peste 1.000 de posturi in sistemul sanitar si se acorda o bursa lunara de 150 de euro pentru medicii si farmacistii rezidenti pentru ca vrem ca acestia sa nu mai plece in strainatate, s-a alocat un buget mai mare pentru Ministerul Sanatatii in 2014.
Ziua V: ... - 1 noapte cazare hotel Tiberias/Nazareth 3*-4* - clasificare locala, 5 nopti cazare Asezamantul Romanesc de la Ierihon (echivalent 2* - clasificare locala) - masa in regim demipensiune (Ierihon - meniu fix, miercuri si vineri mancare de post, Nazareth/Tiberias - bufet);
Presedintele Senatului si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani, la hotel Ramada pentru a discuta despre acest proiect politic, iar in cadrul reuniunii s-au impartit formulare pentru racolarea de membri.
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Un sejur de 5 nopti la un hotel de trei stele la Stana de Vale costa, incepand de astazi, intre 6,9 milioane de lei si 11,2 milioane de lei, tarife diferentiate in functie de ceea ce alegeti, camera dubla, single sau apartament, cazare cu demipensiune si/sau tratament.
In Mangalia, la Hotel „President” tarifele, calculate in euro, au scazut cu un procent de aproximativ 17%, astfel ca o camera simpla este 43 de euro, una dubla „single” este 45 de euro, dubla de lux este 80 de euro, apartamentul de lux - 106 euro, iar apartamentul „prezidential“ costa 156 de euro.
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania si in acelasi timp si cel mai scump este Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret).
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Frumoasa artista a ales sa isi petreaca un weekend prelungit la malul marii intr-un hotel de patru stele din statiunea Venus. Vedeta a ales hotelul Melodia din Venus pentru ca este un hotel intim, departe de agitatia din alte statiuni.
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
Hotel Gouvia, Hotel Molfetta Beach, un hotel cu plaja privata pentru turistii mai pretentiosi, Hotel Saint Nicholas, un hotel de 3* ce ofera conditii bune de cazare si tarife decente.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie. Deputatul Laszlo Borbely, presedintele Consiliului Reprezentantilor Teritoriali UDMR Mures, a avertizat ieri ca, in caz contrar, filiala isi va muta birourile in fata Primariei.
Trei tineri din case de copii au fost inchisi in locuinta unui barbat din Mures, obligati sa munceasca pentru el si exploatati pana la epuizare. Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures si procurorii DIICOT au anuntat vineri ca au facut, miercuri, doua perchezitii domiciliare in Mures.
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
Relatiile Romaniei cu Uniunea Europeana in actualul context international, precum si provocarile legate de fenomenul de post-aderare, au constituit principala tema a dezbaterii "Clubului de la Bucuresti", care a avut loc marti seara, la Hotelul Crown Plazza din Capitala.
La Vatican nu mai este sa tina spatele eminentul diplomat Theodor Baconski, asa ca scandalul Cathedral-Plazza se lasa cu o racire pana aproape de bruma a relatiilor cu Sfantul Scaun.
Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic. ... Conferinta organizata la Hotel Majestic, de ISD, pe tema revigorarii stangii romanesti, a constituit doar scena publica de pe care liderii din Kiseleff au dat semnalul unei prime confruntari pe echipe.
google-analytics.com