Cautare

55 de rezultate pentru "hol" (2.77 secunde)
Voiculescu s-a aratat suparat si pe delegatii la congres care se aflau pe hol si nu in sala. "Ne impartim in cei prosti care stau in sala si cei destepti care stau la taclale.
Aceasta cerere a fost respinsa, iar cei nemultumiti au fluierat si huiduit in sala Congresului, iar apoi au iesit pe hol si au strigat "Tradare!", "Demisia!", "Hotii!".
Nu este inscrisa in evidenta Directiei de Taxe si Impozite - dar apare in declaratia de avere - o locuinta cu patru camere si hol, cumparata pe 3 martie 2006 si intabulata in Cartea Funciara a localitatii Topalu.
Chiar in hol, troneaza pe o polita bustul edilului-sef turnat in bronz, semnat Anton Barbu de la Panaghia. Cu un asemenea bun venit, nu pot refuza sa patrund tainele fostei primarii.
Si Varujan Pambuccian a stat pe hol inainte de a intra in cabinetul lui Mircea Geoana, pe motiv ca in sala unde se reuneau ceilalti lideri nu putea sa fumeze.
Ne-au luat dreptul sa ne exprimam, nu am zis nimic, nu am facut nimic, aveam doar niste bannere in care acuzam faptul ca demnitarii care au discursuri si atitudini rasiste ajung in ipostaza de a ne vorbi noua despre faptul ca nu ne trimitem copii la scoala", a spus, apoi, pe hol, Florin Manole, unul dintre membrii Aliantei.
Ele au fost puse pe hol si mai mult vorbesc bolnavii la ele. Este o rusine. S-au pus camere video.
Pe hol, unde-l vedeam ca pe-un refugiu, acelasi spectacol burlesc. Din spatele draperiilor de catifea roase de vreme, iesea, din cand in cand, cate un cuplu.
Hol de transmisiuni pentru pedelisti la grupul PSD. In timpul sedintei Biroului Permanent al PSD, de la grupul de la Camera, mai multi deputati PDL au venit sa faca transmisiuni la televiziunile de stiri, beneficiind astfel de camere de luat vederi instalate pentru direct in fata grupului PSD.
Cum altfel s-a procedat in 2005, cand Ion Iliescu a fost inlaturat de la conducerea PSD prin comploturi fulgeratoare de hol si WC al caror beneficiar a fost dl.
Am fost multumit la final, ca un adevarat politician care se pregateste pentru decizii in criza economica, si am iesit cu aceasta stare trandafirie pe hol unde ma astepta toata presa romaneasca (care asistase la tot evenimentul).
Aberatia e glasuita de Ioan Oltean, dupa ce o anuntase Blaga, pe hol. Se umple de ridicol. Eugen Nicolaescu propune alcatuirea avizului consultativ care sa fie trimis Parlamentului.
DeCeNews : Ce explicatie are Elena Basescu pentru ultima gafa din PE Eurodeputata PDL Elena Basescu, a oferit, joi, pe pagina de socializare, explicatia pentru gafa comisa in Parlamentul European, cand, la o dezbatere a carei tema era pescuitul, ea a citit un discurs privind Arctica.
Aveam un hol, o bucatarie comuna, dreapta eu, stanga alta familie. Si ne-au chemat la Securitate, ca avem aprobare, tot, sa plecam din tara.
Visul de a avea un apartament modern, cu living in loc de hol, bucatarie si debara, este destul de usor de transformat in realitate.
Chinezii produc la noi espadrile, garnituri de hol, utilaje si aparatura de testare, instalatii pentru producerea oxigenului si azotului, biciclete (10.000 de bucati pe an la Petrosani), confectii la Giurgiu, creioane si tigarete la Buzau, potrivit Oanei Negulescu, reprezentant al Departamentului de Comert Exterior (DCE) din cadrul MEC.
In acest moment, piata romaneasca a cimentului este controlata de trei dintre principalele grupuri la nivel mondial, respectiv Lafarge - Franta, Hol-cim - Elvetia si Heidelberg Cement - Germania.
Institutia financiara europeana va prelua de la grupul german cate 9,8% din actiunile unor companii hol-ding in domeniul energetic, controlate de E.ON si care detin la randul lor pachetele majoritare la cei doi distribuitori.
Am fost despagubiti pentru o casa cu trei camere, hol, bucatarii, fantana, vie si terenuri cu 6.000 de lei.
Va asista de pe hol, de la distanta. Nu vreau. Si in niciun caz sa filmeze atunci. O filmare de dupa as vrea sa fie, cand va fi bebelusul adus, sa-l vada si mamele noastre.
google-analytics.com