Cautare

70 de rezultate pentru "hipi" (6.71 secunde)
REALITATEA.NET: ADRIAN MUTU, oferta de 4,5 milioane USD din CANADA Adrian Mutu ar putea juca din sezonul viitor in Major League Soccer, campionatul de fotbal nord-american, avand deja o oferta de la echipa canadiana Montreal Impact.
ProSport.ro: BOMBA semifinalelor! Barca - Chelsea 2-2! Englezii se califica in 10 oameni, Torres a inscris si el! Catalanii si-au ratat sezonul in doar o saptamana!
GSP.ro: "Bomba sexy" a lui Villadsen ' Portarul Ceahlaului si-a surprins colegii cu noua lui cucerire Portarul danez al moldovenilor si-a uluit colegii de echipa cu noua sa cucerire, o blonda superba din tara natala.
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, astazi, cererea celor doua finaliste ale Cupei Romaniei - Timisoreana, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, ca intalnirea sa fie condusa de o brigada de arbitri din strainatate, informeaza Mediafax.
Spadasina de la CS Universitatea Craiova va fi rezerva pentru echipa Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra si va locui separat de colegele sale.
Atacantul Cristiano Ronaldo a declarat, miercuri seara, dupa ce Portugalia a fost eliminata de la Euro-2012 in semifinale de Spania, ca el si coechipierii sai sunt frustrati pentru ca au parasit competitia, dar si mandri in acelasi timp pentru evolutia avuta pe parcursul turneului.
Mediafax si istoriafotbalului.com: Finala: Spania-Italia 4-0 Reprezentativa Spaniei a castigat Campionatul European de fotbal pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins selectionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminica, in finala de pe stadionul Olimpic din Kiev.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova si-a gasit antrenor in persoana lui Mircea Dudas. Tehnicianul care a evoluat in trecut la Universitatea Craiova, fiind coechipier cu Dan Pascu, managerul sectiei de volei de la SCM-U Craiova, a renuntat de curand la echipa Arges Volei Pitesti.
AGERPRES: Fotbal:
Cotidianul.ro: Am jucat modest, dar am castigat. Turcia-Romania 0-1 Un 1-0 in deplasare in Turcia era un rezultat absolut normal in anii ’60 sau ’70.
timetv.ro: Joaca baschet cu Hagi si Stelea, la Wizz Air Sport Arena Streetball Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan:
MEDIAFAX: Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio Fundasul formatiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio, scrie site-ul italian sportevai.it.
GANDUL :
Internationalul roman Cristi Chivu a suferit de-a lungul anilor 14 operatii: la cap, la umar, la nas si la picior.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Despre memorie. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Fii suporter TRICOLORILOR la un pas de casa si castiga premii pe masura! Ai bilete la VIP! Stadioanele din Franta sunt neincapatoare pentru noi.
GAFELE LUI KARIUS NU POT FI UITATE Prima repriza a fost una a lacrimilor. Salah a parasit terenul accidentat, dupa ce fusese tavalit de Sergio Ramos, iar cateva minute mai tarziu Carvajal a fost si el schimbat.
ADEVARUL: Romania bate Anglia, 4-2, in urma unui meci fabulos. Toate golurile s-au inscris dupa minutul 75 La Campionatul European de tineret Under 21, Romania a trecut de Anglia, dupa un meci nerecomandat persoanelor cu probleme cardiace, si este aproape calificata in semifinalele competitiei.
Blazing Angels 2, produs de Ubisoft România, este un joc îmbunatatit în comparatie cu predecesorul, chiar daca are un grad de dificultate mai mic.
google-analytics.com