Cautare

135 de rezultate pentru "grupele" (3.76 secunde)
Grupele de produse supuse impozitarii sunt "bauturile alcoolice, produsele petroliere si produsele din tutun", se arata in lucrarea "Fiscalitate si preturi" de Felicia Alexandru, Editura Economica (2002), pagina 276.
De la LPS "Petrache Triscu", din grupele antrenate de profesorii Nicolae Parvu si Cristi Margineanu, au urcat pe podium sportivii:
"Am inceput grupele principale cu un pas pozitiv, cu siguranta meciul de duminica va fi extrem de greu. Metz este reprezentanta vicecampioanei mondiale, un fel de Oltchim a Romaniei, cu siguranta va veni sa isi recupereze punctele pierdute acasa.
in Banie, la grupele CSJ Stiinta U Craiova. Nimic anormal la prima vedere, insa povestea lor este cu adevarat frumoasa.
125.000 de euro e prima pe care o va incasa fiecare rapidist daca giulestenii iau titlul si se califica in grupele Ligii Campionilor
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
Meciul Steaua - Dinamo este condus la centru de portughezul Olegario Benquerenca, care a mai arbitra-o pe Steaua in septembrie 2007, intr-un meci pierdut la Praga (1-2), in grupele Ligii Campionilor.
Daca va trece de el, va ajunge direct in grupele Europa League. Echipa care pierde Cupa (Rapid sau Dinamo, in functie de rezultatul de miercuri) intra in turul 2 preliminar al Ligii Europa, avand de trecut turul 3 si playofful pentru a accede in grupe.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe.
Ar fi pierdut jumatate din buget Atat din punct de vedere financiar, banii de la UEFA pentru prezenta in grupe asigurand jumatate din bugetul ros-albastrilor, cat si din cel al pastrarii traditiei performantei, Steaua calificandu-se in ultimii opt ani de fiecare data in grupele unei competitii continentale.
Anul acesta Steaua este insotita in periplul sau european de CFR Cluj, care dupa un sezon excelent in grupele Ligii Campionilor a obtinut dreptul de a juca in primavara Europa League.
Daca intra in grupele Ligii, ia 500.000 de euro, daca merge in primavara Ligii mai ia un milion. In conditiile astea, ce rost are sa mai plece?", a spus Becali la Fanatik Show.
Presedintele sustine ca Steaua poate accede in grupele Ligii Campionilor daca va fi cap de serie in tururile preliminare. "Din ce am citit in ziare ar fi foarte bine cu Steaua cap de serie.
Obiectivul Romaniei este cel putin locul 13, cel care asigura un loc direct in grupele Ligii Campionilor, insa numai daca trofeul ar fi castigat de o echipa din primele 13 tari clasate in topul coeficientilor, o posibilitate foarte mare.
Intr-un final, Steaua va incerca, probabil ca va si reusi, sa ajunga in grupele Ligii, dar va avea o problema in plus:
Partida retur va avea loc pe 27 august, la Varsovia. Steaua vizeaza a saptea sa participare in grupele Champions League, care ar veni dupa o pauza de cinci ani.
Ibericul a mai arbitrat o data nationala Romaniei, pe 7 octombrie 2007, intr-un meci cu Belarus, castigat pe Ghencea de tricolori cu scorul de 3-1, in preliminariile EURO 2008. Totodata, a condus meciul dintre CFR Cluj si Manchester United (1-2), din 2 octombrie 2012, din grupele Ligii Campionilor.
Program si televizari Inca de vineri va avea loc un meci foarte interesant la Targu Jiu, intre proaspat calificata in grupele Europa League, Pandurii si Dinamo Bucuresti, care vine dupa o victorie categorica cu U Cluj.
Steaua - Nova Gorica 3-0, disputat pe august 2006, in mansa secunda a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, Steaua - Sheriff Tiraspol 0-0, care s-a jucat pe 17 septembrie 2009, in faza grupelor Europa League, si Napoli - Steaua 1-0, ce a avut loc pe 15 decembrie 2010, tot in grupele Europa League.
Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf va juca in aceasta toamna in grupele Europa League, scrie Agerpres.Steaua a inceput returul play-off-ului fara cel mai valoros jucator al sau, Nicolae Stanciu, lasat pe banca de rezerve, la fel ca Adrian Popa si portarul Florin Nita, cel mai bun fotbalist al echipei bucurestene in tur.Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a menajat mai multi fotbalisti, printre care Sergio Aguero, autor al unei triple in tur, dar si cel care a ratat si doua penalty-uri.
google-analytics.com