GSP.ro : RAPID - DINAMO, AZI, ORA 21:00, IN DIRECT LA DIGISPORT SI LIVETEXT PE GSP.RO
3.000 de euro pentru victorie ' Copos le-a promis rapidistilor o primă specială pentru meciul cu Dinamo
Copos a mers la ProRapid si i-a anuntat pe Pancu si compania ca vor avea o prima speciala pentru derby-ul cu Dinamo.
Victoria din Cupa cu Vaslui de la mijlocul saptamanii l-a readus pe George Copos la sentimente mai bune fata de echipa si, chiar daca giulestenii au cazut pe 5 dupa cele 3 infrangeri consecutive din campionat, finantatorul rapidist le-a promis jucatorilor un bonus de 3.000 de euro in cazul unui succes impotriva lui Dinamo.

Fara prime de 4 luni

Surpriza fotbalistilor a fost cu atat mai mare cu cat giulestenii au introdusa o clauza in contract in care se stipuleaza ca ei nu primesc vreo prima decat pe perioada in care ocupa unul dintre primele doua locuri din clasament. Astfel, alb-visiniii nu au mai vazut vreun bonus pentru victoriile din campionat de la sfarsitul lui noiembrie, cind se aflau pe locul 2, adica acum mai bine de 4 luni. Pancu si compania au invins atunci pe Gaz Metan cu un 5-3 spectaculos.

Primele, conditia lui "Vama"

In momentul in care a discutat cu Copos despre preluarea echipei, Dinu Gheorghe chiar i-a cerut imperios bossului rapidist sa renunte la acest mod de acordare a primelor si sa-i premieze pe fotbalisti si daca nu se afla pe unul dintre locurile care duc in Liga Campionilor. Copos nici nu a vrut sa auda insa si a refuzat ferm propunerea lui "Vama".
125.000 de euro e prima pe care o va incasa fiecare rapidist daca giulestenii iau titlul si se califica in grupele Ligii Campionilor